§ 1 Valinta kaavasuunnittelija 570793

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1582

Päätöspäivämäärä

9.2.2024

Päätöksen tekijä

Suunnittelupäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Kajaanin kaupungin Ympäristöteknisen toimialan maankäyttö-, suunnittelu- ja viranomaistulosalueella on ollut haettavana kaavasuunnittelijan toistaiseksi voimassa oleva virka 1.2.2024 alkaen.

Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, Työmarkkinatorilla sekä Kajaanin kaupungin kotisivuilla ja sisäverkossa 13.12.2023 - 12.1.2024.

Tehtävää haki määräaikaan mennessä viisitoista henkilöä, joista kahdeksan haastateltiin. Haastattelijoina toimivat kaupunginarkkitehti Anne Siltavuori, kaavoitusarkkitehti Piia Väyrynen ja kaavasuunnittelija Enja Valkonen.

Kaupunginarkkitehti Anne Siltavuori esittää, että kaavasuunnittelijan toistaiseksi voimassa olevaan virkaan valitaan koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelun perusteella *********. Varalle valitaan *********.

 

Päätös

Kajaanin kaupungin Ympäristöteknisen toimialan maankäyttö-, suunnittelu- ja viranomaistulosalueen kaavasuunnittelijan toistaiseksi voimassa olevaan virkaan valitaan *********. Perustelut mainittu yllä. Varalle valitaan *********.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Lisätietoja antaa kaupunginarkkitehti Anne Siltavuori, puh 044 7100 834, anne.siltavuori@kajaani.fi.

Allekirjoitus

Jari Kauppinen, suunnittelupäällikkö

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut