§ 9 Tapahtuma-avustus hyväntekeväisyystapahtuma ""*********"" 100 vuotta/ ""*********""

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1151

Päätöspäivämäärä

8.2.2024

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma-avustusten ehdot (www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset)
- Tapahtuma-avustusta ei myönnetä yksityisiin tapahtumiin, esimerkiksi vain järjestön jäsenistölle suunnattuihin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Kuvaus

Avustuksen hakijat järjestävät ********* 100 vuotta -tapahtuman Kajaanihallilla 13.4.2024. Tapahtuma on hyväntekeväisyystapahtuma, jonka tarkoituksena on tukea Kainuulaisia lahjakkaita ja eteenpäin pyrkiviä nuoria urheilijoita. Itse tapahtuman idea on kutsua järjestäjien vanhoja lentopallopelikavereita Kajaaniin lauantaina 13.4.2024. Tapahtuma alkaa kutsuttujen pelaajien välisellä lentopalloturnauksella Kajaanihallissa ja jatkuu tämän jälkeen yhteisöllisellä illallisella Hotel Kajanuksessa, johon kutsutut ovat lunastaneet 59 € arvoisen illalliskortin. Illalliskortista tilitetään 30 eroa hyväntekeväisyyskohteeseen jokaista osalistujaa kohden. Tapahtumaan lähetetään kutsu yli 300 henkilölle ympäri Suomea. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 50 - 150 henkilöä. Tapahtuman on tarkoitus toimia lähtölaukauksena jatkuvalle Kainuulaistan kunnianhimoisten nuorten urheilijoiden hyväksi toteutettavalle varainhankintatyölle. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta Kajaanihallin kenttien tilavuokraan 125e - 540 euroa tapahtuman laajuudesta riippuen. 

Päätös

En myönnä tapahtuma-avustusta 13.4.2024 ********* 100 vuotta -hyväntekeväisyystapahtumaan. Tapahtuma-avustusten ehtojen mukaan avustusta ei myönnetä yksityisiin tapahtumiin. 

Lisätietoja asiasta antaa vs. liikuntapalvelupäällikkö Jari Rajala sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut