§ 2 Yrityspalveluseteli Hele Design Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2024-165

Päätöspäivämäärä

2.2.2024

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

 

Kuvaus

Neulekurssit, neulesuunnittelu, neuletarvikkeiden myynti.

Käsityökansan tavoittaa parhaiten osallistumalla erilaisiin tapahtumiin eri puolella Suomea. Olemme ilmoittautuneet mukaan Oulun, Jyväskylän ja Rovaniemen kädentaitomessuille, nämä ovat suuria ponnistuksia tuoreelle yrittäjälle. Haluaisimme päästä mukaan myös messuille, joissa kävijämäärät ovat suuremmat ja keväällä 2024 järjestetään Turun ja Helsingin kädentaitomessut. 

Minulta on ilmestynyt neulekirja tammikuussa 2024, kirjan myymisen kannalta on oleellista, että neuleet saavat näkyvyyttä ja niitä pääsee katsomaan livenä.

Olemme aloittaneet Kainuun ensimmäisen pienvärjäämötoiminnan syksyllä 2023. Paikallisen pienvärjäämön tavoitteena on tuoda kainuulaista käsityötä ja perinnettä esiin eri muodoissaan.

Mitä hankitaan, aikataulu: Messupaikat Helsingin kädentaitomessuille 2-3.3. sekä Turun kädentaitomessuille 16-17.3. majoitus sekä matkakulut.
Tavoite: Jälleenmyyjien ja muiden yhteistyökumppaneiden löytyminen
Sisältö: Neulekirja, kainuulaisen pienvärjäämön nykyiset tuotteet sekä oma tuleva kainuulainen villa sekä villa-angoralanka.

Nämä mahdollistaisivat myös verkostoitumisen ja yhteistyömahdollisuuksien kartoittamisen sekä jälleenmyyjien etsimisen ko. seuduilta tulevalle Kainuulaisen lampaanvillan omalle tuotannolle.

Päätös

Päätän, että Hele Design Oy:lle myönnetään 1 500€ yritysseteli. Maksetaan jälkikäteen
esitettyä tositetta vastaan. Kustannukset maksetaan menokohdasta 190214490.

 

Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen
 

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut