§ 7 Tapahtuma-avustus Kajaanin sulkapalloilijoiden kansalliset/ Kajaanin sulkapalloilijat ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1151

Päätöspäivämäärä

1.2.2024

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma-avustusten ehdot (www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset)
- Tapahtuma-avustuksia voi hakea ympäri vuoden. Heinäkuussa ei käsitellä tapahtuma-avustuksia. Vuoden viimeiset tapahtuma-avustushakemukset tulee jättää viimeistään 11.12. Tapahtuma-avustusta tulee hakea hyvissä ajoin (viimeistään 1 kk ) ennen tapahtumaa. Perustellusti voidaan myöntää myös kahta (2) viikkoa ennen. Tapahtuma-avustusta ei myönnetä jälkikäteen.

Kuvaus

Kajaanin Sulkapalloilijat järjestää yhteistyössä Suomen Sulkapalloliiton kanssa kansalliset sulkapallokisat. Kisoihin odotetaan osallistuvan noin 120 mies- ja naispelaajaa sekä muutamia juniorpelaajia. Pelaajien lisäksi paikanpäälle tulee jonkin verran heidän läheisiä ja apujoukkoja. Yksittäisiä pelejä lauantain klo 9 - 21 aikana pelataan noin 200 kappaletta. Vuosittainen turnaus on Oulun vastaavan kisan ohella ainut laatuaan koko Pohjois-Suomessa. Vaikka pelaajat ovat tapahtuman keskiössä, niin tilaisuus koskettaa ja yhdistää myös pelaajien perheitä ja muita tukijoukkoja sekä tarvike-esittelijöitä. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 150 ja tapahtuma on toistuva tapahtuma. Tapahtuman kokonaisbudjetti on 4 200 euroa. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 1 500 euroa tilavuokraan.

Asianosainen Kajaanin Sulkapalloilijat ry

Päätös

En myönnä tapahtuma-avustusta Kajaanin sulkapalloilijat ry:n 10.2.2024 järjestettävään Kajaanin Sulkapalloilijoiden Kansalliset -tapahtumaan, koska tapahtuma-avustusta ei ole haettu viimeistään kahta viikkoa ennen tapahtumaa.

 

Lisätietoja asiasta antaa  vs. liikuntapalvelupäällikkö Jari Rajala sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut