§ 6 Tapahtuma-avustus Kohtauspaikan talvirieha/ Vuottolahden Retkiluistelu ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1151

Päätöspäivämäärä

1.2.2024

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista ja vahvistaa kaupungin elinvoimaisuutta sekä monipuolistaa Kajaanin tapahtumatarjontaa. Tapahtumassa on huomioitu lapset ja nuoret ja tapahtuma vahvistaa kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta sekä lisää yhteisöllisyyttä Kajaanissa. ​Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset. 

Kuvaus

Vuottolahden Retkiluistelu ry järjestää 24.2.2024 Kohtauspaikan Talvirieha -tapahtuman. Tapahtuma on kaikille avoin ja suunnattu etenkin lapsille.Ohjelmassa on mm. luistelua, hiihtoa ja lasten hiihtokilpailut, mäenlaskua, poniratsastusta,moottorikelkka-ajelua, keppariratsastusta ja karaokelaulua sekä ruokaa. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 1 000. Tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna ja osallistujia oli 800. Osallistujia oli tuolloin niin paikkakunnalta kuin hiihtolomalaisia Etelä-Suomesta. Tapahtuman kokonaisbudjetti on 7 500 euroa. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 3 000 euora tapahtuman järjestelykustannuksiin (mm. tapahtumainfra, kuten ruokateltat ja wc:t, iikennejärjestelyt, ensiapu). 

Asianosainen Vuottolahden Retkiluistelu ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Vuottolahden Retkiluistelu ry:lle 24.2.2024 järjestettävään Kohtauspaikan Talviriehaan 800 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntatapahtumille varatuista varoista. 

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)
     

Lisätietoja asiasta antaa  vs. liikuntapalvelupäällikkö Jari Rajala sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut