Hyppää sisältöön
  Vireillepano/-tulo (Käynnissä)   Valmistelu (Käynnissä)

Aikuinen oppijana monikulttuurisessa ympäristössä -Erasmus+ -hanke

YHTEYSHENKILÖ
Heli Karppinen
AJANKOHTAISTA
Opiskelijoiden opintomatkat toteutuvat toukokuussa 2024, samoin osa henkilökunnasta lähtee job shadow matkoille huhti-toukokuussa 2024 ja osa mahdollisesti syksyllä 2024.

Hankkeen kesto on 1.6.2023-31.11.2024. Hankkeen rahoittajana toimii Euroopan sosiaalirahasto.

Kaukametsän opistolle laadittiin päätoimisen henkilökunnan ja opiskelijajäsenen toimesta kansainvälisyysstrategia syksyllä 2022. Strategian tavoitteiden toteuttamiseksi suunniteltiin hanke, johon opisto haki ja sai keväällä 2023 ERASMUS+ liikkuvuusavustusta.

Hankkeen aikana suunniteltiin syksyllä 2023 ja toteutetaan keväällä 2024 kahden kuvataiteen opiskelijaryhmän opintomatkat ennalta valittuihin kohteisiin. Hankkeen yhtenä tavoitteena on tukea opiskelijoiden mahdollisuuksia osallistua opintomatkaan, mutta myös laajentaa monikulttuurisuuden ja kulttuurin kokonaiskuvaa myös kieleen ja ruokakulttuuriin.

Opiston henkilökunnalle suunnitellaan ja toteutetaan opintomatkat, joiden ohjelma ja sisältö rakennetaan ammatillista kehittymistä ja opiston kotikansainvälisyystoimintaa tukeviksi.

Kaikki osallistujat sitoutuvat dokumentoimaan opintomatkan ja oman oppimispolun lähtöhetkestä kotiinpaluun jälkeiseen aikaan.

 


ASIAN KÄSITTELY

  Valmistelu - Käynnissä

Rahoituspäätös ja suunnittelu

Asiakirjat

Liikkuvuusavustuksen rahoituspäätös (pdf, 236 kt)

  Vireillepano/-tulo - Käynnissä

Hankkeen/projektin vireilletulo

Asiakirjat

Likkuvuusavustus -hakemus 21022023.pdf (pdf, 2798 kt)