§ 1 Valinta asettautumispalveluiden koordinaattori 571983

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1577

Päätöspäivämäärä

24.1.2024

Päätöksen tekijä

Johtaja, kansainväliset palvelut

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Kajaanin kaupungin elinvoimapalvelujen työllisyys- ja kansainvälisyyspalveluihin on ollut haettavana asettautumispalveluiden koordinaattorin vakituinen tehtävä 5.2.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan myöhemmin.

Hakuilmoitus on julkaistu TE-palveluiden sivuilla, Kuntarekryssä, Kajaanin kaupungin kotisivuilla sekä sisäisessä verkossa 18.12.2023-21.1.2024.

Määräaikaan mennessä tehtävään haki 31 hakijaa. Kahdeksan kelpoisuusehdot täyttävää hakijaa haastateltiin. Haastattelijoina toimi Työllisyyspäällikkö ja kansainvälisten palveluiden va. johtaja Milla Tikkanen ja kansainvälisen rekrytoinnin koordinaattori Réka Tolonen. Yksi hakija perui hakemuksensa haastattelun jälkeen. 

Työllisyyspäällikkö ja kansainvälisten palveluiden va. johtaja Milla Tikkanen esittää, että asettautumispalveluiden koordinaattorin vakituiseen tehtävään 26.2.2024 alkaen valitaan ********* ********* jonka koulutus, kokemus ja haastattelussa esille nousseet seikat osoittivat hänet soveltuvimmaksi kyseiseen tehtävään. Varalle valitaan ********* *********.

Päätös

Kajaanin kaupungin elinvoimapalvelujen työllisyys- ja kansainvälisyyspalveluihin asettautumispalveluiden koordinaattorin vakituiseen työsuhteeseen 26.2.2024 alkaen valitaan ********* *********. Perustelut mainittu yllä. Varalle valitaan ********* *********.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa työllisyyspäällikkö ja kansainvälisten palveluiden va. johtaja Milla Tikkanen, puh. 044 421 4049, milla.tikkanen@kajaani.fi.

Allekirjoitus

Työllisyyspäällikkö ja kansainvälisten palveluiden va. johtaja Milla Tikkanen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut