§ 5 Liikuntaseurojen koulutusavustus/Kajaanin Juntta ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-692

Päätöspäivämäärä

18.1.2024

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 35 § 20.4.2023 

Liikuntajärjestöjen koulutus-avustuksille on olemassa kriteerit, joiden pohjalta avustusta myönnetään.

  • Seura on Kajaanissa rekisteröity ja toiminut vähintään kalenterivuoden.
  • Avustuksella tuetaan kajaanilaisten liikuntaseurojen ohjaajien ja valmentajien koulutukseen osallistumista mukaan lukien järjestyksenvalvojakoulutus.
  • Avustusta myönnetään yhtä koulutustilaisuutta kohti enintään 70 € / ohjaaja tai valmentaja ja enintään 280 € yhtä koulutustapahtumaa kohti / kajaanilainen seura.
  • Yhtä liikuntaseuraa tuetaan koulutusavustuksella enintään 560 € / vuosi.
  • Koulutusavustusta myönnetään vain ohjaaja- ja valmentajakoulutukseen. Avustusta ei myönnetä seuran talouteen ja hallintoon liittyvään koulutukseen. 
  • Koulutusavustusta myönnetään vain koulutustapahtuman osanotto- ja kurssimaksukuluihin. Jos osanottomaksu on alle 70 € / koulutustapahtuma, maksetaan koulutusavustus todellisen kurssimaksun mukaan.
  • Koulutusavustusta haettaessa tulee hakemukseen liittää koulutustilaisuuden ohjelma, koulutukseen osallistuneiden ohjaajien tai valmentajien nimet ja tositteet maksetuista osanottomaksuista.
  • Koulutukseen varataan vuosittain noin 5 000 €. 
  • Jos hyväksyttäviä koulutusavustushakemuksia on enemmän kuin siihen varattua määrärahaa, alennetaan yllä mainittuja kattosummia 70 €, 280 € ja 560 €. 

Kuvaus

Kajaanin Juntta ry hakee koulutusavustuksia yhteensä 450 euroa neljän eri valmentajan valmentajakoulutukseen, joka tukee Kajaanin Juntta ry:n toimintaa. Kajaanin Juntta tarjoaa paini harrastusmahdollisuutta niin kilpaileville kuin harrastelijoillekin. 

Päätös

Myönnän liikuntaseurojen koulutusavustusta 210 euroa Kajaanin Juntta ry:lle. Avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntaseurojen avustuksiin varatuista varoista.

 

Lisätietoja asiasta antaa Minna-Mari Seppänen p. 044 421 4085, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Hyvointointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Ympäristötekninen toimiala