§ 1 OPTION käyttöönotto Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkintoon johtavan tietopuolisen opetuksen ja näyttöjen hankinnasta

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2021-184

Päätöspäivämäärä

18.1.2024

Päätöksen tekijä

Koulutuspäällikkö sähkö- turvallisuus-, metalli- ja media-ala

Päätöksen peruste

Koulutuksen seurantaa varten kootun ohjausryhmän (työnantajan,​ palvelun toteuttajan,​ oppisopimuskoulutuksen järjestäjän edustajat) palautteen perusteella voidaan todeta,​ että palveluntoteuttajan toiminta on sopimuskauden aikana ollut sovitun mukaista. Näin ollen hankintapäätöksen sisältämän option käyttöönottaminen on perusteltua. 

Kajaanin kaupungin hallintosääntö 69 a §.

Kuvaus

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoken hankintapäätöksellä 19.02.2021 § 5 oppisopimuskoulutuksena toteutettavan Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinnon tietopuolisen opetuksen ja näyttöjen toteuttajaksi on valittu Koulutuskuntayhtymä OSAO. Hankintapäätöksen mukaisesti hankintasopimus laaditaan valitun toimittajan kanssa,​ kun aloittavien opiskelijoiden määrä varmistuu (arvio viisi (5) opiskelijaa). Hankintasopimus on laadittu kahdesta (2) oppisopimusopiskelijasta alkaen 20.1.2022. Hankintaan sisältyi kahden (2) vuoden optiovaraus. 

 

Päätös

Päätän,​ että optiovaraus Prosessiteollisuuden erikoisammattitutkinnon tietopuolisesta opetuksesta ja näytöistä otetaan käyttöön hankintapäätöksessä mainituin perustein ja palveluntoteuttajana jatkaa hankintapäätöksen mukaisesti Koulutuskuntayhtymä OSAO.

Erillinen molemmin puolin allekirjoitettu hankintasopimus laaditaan palveluntoteuttajan kanssa,​ kun oppisopimuskoulutuksen aloittavien opiskelijoiden määrä varmistuu.

Lisätietoja asiasta antaa asiakkuuspäällikkö Mirva Manninen,​ puh. 044 797 0873,​ sähköposti etunimi.sukunimi@kao.fi

Allekirjoitus

Jori Kortetjärvi, koulutuspäällikkö

Organisaatiotieto

Koulutusliikelaitos