§ 3 Tapahtuma-avustus Laskiaisilottelu/ Kuluntalahden kyläyhdistys ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1151

Päätöspäivämäärä

11.1.2024

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista ja vahvistaa kaupungin elinvoimaisuutta sekä monipuolistaa Kajaanin tapahtumatarjontaa. Tapahtumassa on huomioitu lapset ja nuoret ja tapahtuma vahvistaa kuntalaisten hyvinvointia ja osallisuutta sekä lisää yhteisöllisyyttä Kajaanissa. ​Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset. 

Kuvaus

Kuluntalahden kyläyhdistys järjestää 11.2.2024 Laskiaisilottelun Kuluntalahden koulun piha-alueella. Ohjelmassa on mm. hevosen rekiajelua, poniratsastusta, mäenlaskua sekä makkaran grillausta. Koulun sisätilassa tapahtumana piirrustustapahtuma lapsille. Tapahtuma on kaikille avoin ja arvioitu osallistujamäärä on 200. Edellisellä kerralla tapahtumaan on osallistunut 200 henkeä. Tapahtuman kokonaisbudjetti on 1 180 euroa. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 1 000 euroa mm. hevosten ja kuljetuskaluston hankkimiseen, huoltamiseen ja kuljetukseen sekä tilaisuuden markkinointiin paikkakunnan kaupunkilehdessä ja somessa.

Asianosainen Kuluntalahden kyläyhdistys ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Kuluntalahden kyläyhdistys ry:lle 11.2.2024 järjestettävään Laskiaisilottelu-tapahtumaan 430 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntatapahtumille varatuista varoista. 

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)
     

Lisätietoja asiasta antaa  vs. liikuntapalvelupäällikkö Jari Rajala sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut