§ 2 Tapahtuma-avustus Kajaanin Juntta 20 vuotta juhlapainit - Nuorten Suomi Cupin osakilpailu/ Kajaanin Juntta ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1151

Päätöspäivämäärä

11.1.2024

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista. Tapahtuma tukee hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä sekä lasten ja nuorten liikunnallista osallistumista. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

Kuvaus

Kajaanin Juntta ry järjestää Kajaanin Juntta 20 vuotta juhlapainit - Nuorten Suomi Cupin osakilpailun 3.2.2024. Kisat ovat Kajaanin Juntan 20-vuotisjuhlapainit. Painiliitto on myöntänyt seuralle järjestettäväkseen myös Nuorten Suomi cupin osakilpailun, joka tuo paikalle Suomen parhaat alle 18-vuotiaat tytöt ja pojat. Osallistujia on tulossa myös Ruotsista ja Norjasta. Tapahtumaan osallistuu kilpailijoita 150 ja huoltajia noin 100. Vuonna 2023 järjestetyissä kisoissa osallistujia oli 111, parhaimmillaan ollut 156. Tapahtumaa markkinoidaan suoritetaan Painiliiton ja Juntan some-kanavissa sekä liiton Molski-lehdessä. Tapahtuman kokonaisbudjetti on 3 900 euroa. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 2 000 euroa tilavuokraan sekä tapahtuman markkinointiin ja livestriimaukseen.

Asianosainen Kajaanin Juntta ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Kajaanin Juntta ry:lle 3.2.2024 järjestettäviin Kajaanin Juntta 20 vuotta juhlapainit - Nuorten Suomi Cupin osakilpailuun 1 780 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntatapahtumille varatuista varoista. 

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)
     

Lisätietoja asiasta antaa  vs. liikuntapalvelupäällikkö Jari Rajala sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut