§ 1 Tapahtuma-avustus Kainuun urheilugaala/ Kainuun Liikunta ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1151

Päätöspäivämäärä

11.1.2024

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista ja vahvistaa kaupungin vetovoimaa. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

 

Kuvaus

Kainuun Liikunta ry järjestää 19.1.2024 Kainuun urheilugaalan Kaukametsässä. Kainuun Urheilugaalaan palkintojenjakotilaisuus on avoin ja maksuton kaikille urheilun ystäville. Palkintojenjaon jälkeen tarjoillaan kolmen ruokalajin juhlaillallinen illalliskortin lunastaneille. Urheilugaalassa juhlistetaan vuonna 2023 menestyneitä kainuulaisia urheilijoita, kuntien liikuntatekoja, valmentajien panosta ja tukijoukkojen merkitystä sekä muistellaan kuluneen urheiluvuoden sykähdyttävimpiä hetkiä. Kainuun Urheilugaalan järjestelyistä vastaa Kainuun Liikunta ry, joka täyttää vuonna 2024 30 vuotta. Urheilugaala käynnistää Kainuun liikunnan juhlavuoden. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 300. Tapahtuman kokonaisbudjetti on 15.000 euroa. 

Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 4 000 euroa tilavuokraan, markkinointiin sekä narikka- ja ohjelmakuluihin. Avustuksen avulla tilaisuus pystytään järjestämään kaikille avoimena ja maksuttomana.

Asianosainen Kainuun Liikunta ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Kainuun Liikunta ry:lle 19.1.2024 järjestettävään Kainuun urheilugaalaan 3 000 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntatapahtumille varatuista varoista. 

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)

Lisätietoja asiasta antaa  vs. liikuntapalvelupäällikkö Jari Rajala sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut