§ 54 Tapahtuma-avustus Uuden Vuoden vastaanotto 2023/ Kuluntalahden kyläyhdistys ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

14.12.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma-avustusten ehdot (www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset)
- Tapahtuma-avustuksia voi hakea ympäri vuoden. Heinäkuussa ei käsitellä tapahtuma-avustuksia. Vuoden viimeiset tapahtuma-avustushakemukset tulee jättää viimeistään 11.12. Tapahtuma-avustusta tulee hakea hyvissä ajoin (viimeistään 1 kk ) ennen tapahtumaa. Perustellusti voidaan myöntää myös kahta (2) viikkoa ennen. Tapahtuma-avustusta ei myönnetä jälkikäteen.

Kuvaus

Kuluntalahden kyläyhdistys järjestää Uuden Vuoden vastaanoton venesatamassa 31.12.2023. Ohjelmassa on ilotulitus, arvontaa, sekä glögi- ja kahvitarjoilu.
Tapahtuman mahdollisina oheistapahtumina on kylätilassa hanurinsoittoa, yhteislaulua ja sketsejä. Tapahtuman tarkoituksena on luoda yhteyttä ja yhteistyötä naapurikylien sekä Kajaanin kaupungin kanssa. Lisäksi tapahtuma elävöittää Kuluntalahden hyvinvointia ja  yhteisöllisyyttä sekä viihtyvyyttä kaikkien asukkaiden kesken.Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 350. Edellisellä kerralla tapahtuman osallistujamäärä oli 320. Tapahtuman on tarkoitus järjestää vuosittain. 

Asianosainen Kuluntalahden kyläyhdistys ry

Päätös

En myönnä tapahtuma-avustusta Uuden Vuoden vastaanotto tapahtuma 2023 -tapahtumaan, koska hakemus on saapunut määräpäivän 11.12. jälkeen ja tapahtuma-avustusten ehtojen mukaan vuoden viimeiset tapahtuma-avustushakemukset tulee jättää viimeistään 11.12. 

Lisätietoja asiasta antaa hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula  sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut