§ 16 Kunnossapitokaluston ajoneuvopäätteiden hankinta ja palvelusopimus

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-613

Päätöspäivämäärä

5.12.2023

Päätöksen tekijä

Kaupungininsinööri

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §

Kuvaus

Kajaanin kunnossapidon toiminnan- ja työnohjauksen järjestelmä kilpailutettiin kevään 2023 aikana. Kilpailutuksen yhteydessä kysyttiin optiohinta autojen päätelaitteille, niiden asentamiselle sekä sovelluskustannukselle. Kunnossapidon toiminnan- ja työnohjauksen järjestelmästä on tehty teknisen johtajan hankintapäätös 2.6.2023 (KAJDno-2022-613) §12 Kajaanin kunnossapidon toiminnan- ja työnohjauksen järjestelmä. Päätöksessä järjestelmän sopimustoimittajaksi on valittu Protieto. Protiedon tarjouksessa autojen päätelaitteiden optiohinta on annettu GSGroup Finland Oy:n laitteille ja sovellukselle. Aloituspalaverissa 17.8.2023 sovittiin yhteisesti, että päätelaiteoptio toteutetaan omana hankinta. Kajaanin kaupungin ja Protiedon allekirjoittamassa  hankintasopimuksessa "Kajaanin kunnossapidon toiminnan- ja työnohjauksen järjestelmä Protieto / KAJDno-2022-613" kohta 22 todetaan, että "Mahdolliseen optioon sovelletaan tämän hankintasopimuksen ehtoja".

- liite 5, Tietoturvavaatimukset 

- liite 11, Tietoturvallisuusliite 2023 Kajaani

Kajaanin kunnossapidon toiminnan- ja työnohjauksen järjestelmän kehitystyö on edennyt niin pitkälle, että on ajankohtaista hankkia optiona olevat päätelaitteet. Tarjouksessa annettujen hintojen ja tarkennetun kalustomäärän perusteella päätelaitteiden hinta asennettuna on noin 6.500 €  ja palvelusopimuksen hinta 3 vuoden ajalle on 22.320 €, hinnat alv 0%. 

Hankinnasta tehdään kirjallinen palvelusopimusGSGroup Finland Oy:n kanssa.

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja ei harjoita toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla ei ole suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen. 

 

Päätös

Päätän, että kunnossapitoajoneuvojen ajoneuvopäätteet hankitaan ja palvelusopimus tehdään GSGroup Finland Oy:n kanssa edellä mainittuihin asiakirjoihin perustuen. Päätelaitteiden hinta asennettuna on noin 6.500 €  ja palvelusopimuksen hinta 3 vuoden ajalle on 22.320 €, hinnat alv 0%.

Lisätietoja asiasta antaa kaupungininsinööri Matti Nousiainen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Matti Nousiainen, kaupungininsinööri

Organisaatiotieto

Kunnallistekniikka ja liikunta