§ 52 Tapahtuma-avustus Perheliikuntatapahtuma/ Papas ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

30.11.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista. Tapahtuma tukee hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä sekä lasten ja nuorten liikunnallista osallistumista. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

 

 

Kuvaus

Salibandyseura Papas ry järjestää jouluisen perheliikuntatapahtuman yhteistyössä muiden kajaanilaisten seurojen kanssa Lehtikankaan koulun tiloissa lauantaina 9.12.2023. Tapahtumassa järjestetään koko perheelle sopivaa liikunnallista aktiviteettia yhteistyössä eri palloilulajien kanssa. Tapahtumassa joulupukki jakaa jokaiselle perheen pienemmälle joululahjan, heille on tarjolla myös pientä virvoketta ilmaiseksi. Paikalla toimii myös kahvio, josta on ostettavissa kahvia sekä naposteltavaa. Tapahtumaan osallistuvilta perheilta pyydetään palautetta sekä ideoita perheliikuntaan liittyen. Tapahtuma liittyy Papasissa käynnissä olevaan OulujärviLeader-rahoitteiseen Kolmen lajin liikuntapassi perheille -hankkeeseen, jonka tavoitteena on rakentaa kolmen eri lajin ja seuran yhteistyönä perheliikunnan toimintamalli, jossa lapset ja lapsiperheet pääsevät tutustumaan läpi vuoden toisiaan tukeviin lajeihin. 

Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 100. Tapahtuman kokonaiskustannukset ovat 1180 euroa. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 700 euroa. Avustusta käytetään hankkimaan pienet joululahjat osallistuneiden perheiden lapsille sekä hankkimalla vuokrajoulupukki jakamaan lahjat. Tällä tavoin saadaan toivottavasti perheitä osallistumaan aktiivisemmin.

Asianosainen Papas ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Papas ry:lle 9.12. järjestettävään Perheliikuntatapahtumaan 260 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntatapahtumille varatuista varoista. 

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)
     

Lisätietoja asiasta antaa  vs. liikuntapalvelupäällikkö Jari Rajala sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut