§ 4 Kaukametsän opiston liikunnan päätoimisen opettajan tehtävän hoitaminen 1.1.-31.5.2024

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1864

Päätöspäivämäärä

21.11.2023

Päätöksen tekijä

Kaukametsän opiston rehtori

Päätöksen peruste

Hallintosääntö § 42

Sivistysjohtajan rekrytointilupa

Kuvaus

Kajaanin kaupungin ylläpitämän Kaukametsän opiston päätoiminen, työsopimussuhteinen liikunnanopettaja on irtisanoutunut tehtävästään 3.5.2023 alkaen. Hän toimi liikunnan ja ravitsemuksen ainealueiden vastuuopettajana. Kaukametsän opiston liikunnan tuntiopettaja ********* on hoitanut kyseistä tehtävää sijaisena lukuvuonna 2022-2023 sekä määräaikaisena syyslukukaudella 2023. Tehtävää ei ole tarkoituksenmukaista täyttää heti vakinaisesti tehtävien mahdollisten uudelleenjärjestelyjen takia.

Päätös

Kaukametsän opiston liikunnan tuntiopettaja********* (liikunnanohjaaja AMK) hoitaa liikunnan päätoimisen opettajan tehtävää työsopimussuhteessa 1.1.-31.5.2024 välisenä aikana. Hän on antanut rehtorille suostumuksensa toimia edellä mainitussa tehtävässä. Häneltä puuttuvat opettajan pedagogiset opinnot, jonka takia palkkaan tehdään epäpätevyysalennus. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES Osio F liite 12 mukaisesti ja ne vahvistetaan työsopimuksessa.

Tehtävään valitun henkilön ei tarvitse toimittaa rikosrekisteriotetta, koska hänen palvelussuhteensa Kajaanin kaupungilla jatkuu keskeytyksettä. Samasta syystä koeaikaa ei noudateta.

Lisätietoja asiasta antaa rehtori Eeva-Maria Nivalainen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kaukametsän opiston rehtori Eeva-Maria Nivalainen

Organisaatiotieto

Sivistystoimiala