§ 50 Liikuntaseurojen koulutusavustus/ Kajaanin Ratsastusseura ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-692

Päätöspäivämäärä

9.11.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 35 § 20.4.2023.

Liikuntajärjestöjen koulutus-avustuksille on olemassa kriteerit, joiden pohjalta avustusta myönnetään.

  • Seura on Kajaanissa rekisteröity ja toiminut vähintään kalenterivuoden.
  • Avustuksella tuetaan kajaanilaisten liikuntaseurojen ohjaajien ja valmentajien koulutukseen osallistumista mukaan lukien järjestyksenvalvojakoulutus.
  • Avustusta myönnetään yhtä koulutustilaisuutta kohti enintään 70 € / ohjaaja tai valmentaja ja enintään 280 € yhtä koulutustapahtumaa kohti / kajaanilainen seura.
  • Yhtä liikuntaseuraa tuetaan koulutusavustuksella enintään 560 € / vuosi.
  • Koulutusavustusta myönnetään vain ohjaaja- ja valmentajakoulutukseen. Avustusta ei myönnetä seuran talouteen ja hallintoon liittyvään koulutukseen. 
  • Koulutusavustusta myönnetään vain koulutustapahtuman osanotto- ja kurssimaksukuluihin. Jos osanottomaksu on alle 70 € / koulutustapahtuma, maksetaan koulutusavustus todellisen kurssimaksun mukaan.
  • Koulutusavustusta haettaessa tulee hakemukseen liittää koulutustilaisuuden ohjelma, koulutukseen osallistuneiden ohjaajien tai valmentajien nimet ja tositteet maksetuista osanottomaksuista.
  • Koulutukseen varataan vuosittain noin 5 000 €. 
  • Jos hyväksyttäviä koulutusavustushakemuksia on enemmän kuin siihen varattua määrärahaa, alennetaan yllä mainittuja kattosummia 70 €, 280 € ja 560 €. 

Kuvaus

Kajaanin Ratsastusseura ry hakee koulutusavutuksia yhteensä 135 € neljään eri koulutukseen, jotka tukevat Kajaanin Ratsastusseuran toimintaa. Kajaanin Ratsatusseuran toiminta-ajatus on herättää, kasvattaa ja ylläpitää ratsastusurheilun toimintaa Kainuussa sekä edistää ja tukea hevosurheilua. Tavoitteena on tarjota kaikenikäisille ja kaikentasoisille jäsenille mahdollisuuden harrastaa turvallisesti hevosten parissa.

 

Päätös

Myönnän liikuntaseurojen koulutusavustusta 135 euroa Kajaanin Ratsastusseura ry:lle. Avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntaseurojen avustuksiin varatuista varoista.

Lisätietoja asiasta antaa Minna-Mari Seppänen puh. 044 421 4085 minna-mari.seppanen@kajaani.fi

Allekirjoitus

Hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Ympäristötekninen toimiala