§ 48 Tapahtuma-avustus Kajaanin antiikki- ja keräilymessut/ Osto- ja myyntiliike Sininen Pysäkki

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

1.11.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista ja monipuolistaa Kajaanin tapahtumatarjontaa. ​Tapahtuma tukee myös kajaanilaisten hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

Kuvaus

Osto- ja myyntiliike Sininen Pysäkki järjestää Kajaanin antiikki- ja keräilymessut 25. - 26.11.2023 Kajaanihallilla. Kyseessä on tapahtuma, jossa myytävänä ja esillä mm. lasitavaraa, taidetta (myös paikallista), huonekaluja, kelloja, käsitöitä, koruja, koriste-esineitä jne. Suuri osa asiakkaista tulee messuille katselemaan, ihastelemaan, hakemaan ideoita ja seurustelemaan.  Messuille lähdetään ystävän kanssa, juodaan messukahvit ja katsellaan löytyisikö uusia aarteita.
Perinteisesti tapahtumaan on sisältynyt myös perinnesuutarin ja kirjansitojan työnäytöksiä. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 550 - 570. Aiemmin tapahtumaan on osallistunut noin 800 kävijää. Tapahtuma järjestetään vuosittain. Alle 12-vuotiaat pääsevät tapahtumaan ilman pääsymaksua. Kajaanissa ei ole enää vuosiin ollut vanhan tavaran liikkeitä, joten tämän alan paikallisille harrastajille tapahtumamme on tärkeä ja satunnaiselle kävijällekin elämys. Tapahtumajärjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 1 500 euroa. 

Asianosainen Osto- ja myyntiliike Sininen Pysäkki

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Osto- ja myyntiliike Siniselle pysäkille 25. - 26.11.2023 järestettäville Kajaanin antiikki- ja keräilymessuille 1 000 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston kulttuuritapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista. Avustus maksetaan tilavuokrana sisäisellä laskulla.

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)
     

Lisätietoja asiasta antaa tapahtumapäällikkö Minna M Saastamoinen sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut