§ 47 Tapahtuma-avustus Junnu Hokin teholeiri/ Kajaanin Junnu Hokki 68 ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

19.10.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma-avustusta voidaan hakea Kajaanissa järjestettävään merkittävään tapahtumaan järjestäjän taloudellisen riskin pienentämiseksi. Tapahtuma-avustus ei ole tarkoitettu leiritoiminnan avustamiseen. Tapahtuma-avustusta tulee hakea hyvissä ajoin (viimeistään 1 kk) ennen tapahtumaa. Perustellusti avustus voidaan myöntää myös kahta (2) viikkoa ennen tapahtumaa. Lisätietoa verkkosivuilla: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

Kuvaus

Kajaanin Junnu Hokki 68 ry järjestää kolmen päivän mittaisen Junnu Hokkin teholeirin syylomalla 17. - 19.10. 2023. Leirillä teemoina harjoittelussa ovat luistelu ja maalinteko. Päiviin kuuluu kaksi jääharjoitusta ja kaksi oheisharjoitusta + ruokailut jokaisena päivänä. Mukaan on tulossa hyvä kattaus vierailevia valmentajia, joilla on paljon annettavaa nuorille jääkiekkoilijoille. Leiriläisten arvioitu osallistujamäärä on 35. Tapahtuman kokonaisbudjetti on 1 877 euroa. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 480 euroa. 

Asianosainen Kajaanin Junnu Hokki 68 ry

Päätös

En myönnä tapahtuma-avustusta Kajaanin Junnu Hokki 68 ry:lle 17.-19.10.2023  järjestettävään Junnu Hokkin teholeiriin. Tapahtuma-avustusta ei ole haettu viimeistään kahta viikkoa ennen tapahtumaa ja tapahtuma-avustusta ei ole tarkoitettu leiritoiminnan avustamiseen.

Lisätietoja asiasta antaa hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut