§ 3 Valinta kuljettajan tehtävä 552208

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1868

Päätöspäivämäärä

17.10.2023

Päätöksen tekijä

Kaupungininsinööri

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Kajaanin kaupungin Ympäristöteknisen toimialan katu- ja puistoyksikössä on ollut haettavana raskaankaluston kuljettajan vakituinen tehtävä.

Hakuilmoitus on julkaistu Kunterekryssä, TE-palveluiden sivuilla, Kajaanin kaupungin kotisivuilla sekä sisäisessä verkossa 6. - 22.9.2023. Määräaikaan mennessä tehtävää haki 27 henkilöä, joista kolme haastateltiin. Haastattelijoina toimivat Timo Ruokolainen, Jarmo Kemppainen, Juho Mustonen ja Pekka Kolehmainen.

Katupäällikkö Pekka Kolehmainen esittää, että raskaankaluston kuljettajan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan valitaan hakemuksen ja haastattelun perusteella *********. Varalle valitaan *********.

 

Päätös

Päätän, että Kajaanin kaupungin Ympäristöteknisen toimialan katu- ja puistoyksikön raskaankaluston kuljettajan toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään 1.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan valitaan *********. Varalle valitaan *********.

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt nähtäväksi huumausainetestin tuloksen sekä lääkärintodistuksen terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa katupäällikkö Pekka Kolehmainen, pekka.kolehmainen@kajaani.fi

Allekirjoitus

Matti Nousiainen, kaupungininsinööri

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut