§ 45 Tapahtuma-avustus Kekrifest 2023/ Hokki Events Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

28.9.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista sekä lisää myönteistä kuvaa Kajaanista vilkkaana monipuolisten tapahtumien paikkakuntana. Sesonkiajan ulkopuolella järjestetävät tapahtumat lisäävät myös alueen elinvoimaisuutta. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

Kuvaus

Hokkki Events Oy järjestää Kekrifest 2023 tapahtuman 28.10.2023 Kajaanihallilla. Kyseessä on musiikkitapahtuma, jossa esiintyy useita bändejä. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 1000. Edellisellä kerralla kun tapahtuma järjestettiin, sinne osallistui 800 kävijää. Tapahtuman järjestämisessä tehdään yhteistyötä paikallisten urheiluseurojen ja muiden toimijoiden kanssa. Tapahtuman kokonaisbudjetti on 60 000 euroa. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta tila- ja markkinointikuluihin 3 000 euroa. 

Asianosainen Hokki Events Oy

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Hokki Events Oy:lle 28.10.2023 järjestettävään Kekrifest 2023 -tapahtumaan 1 900 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan tilavuokrana sisäisellä laskulla osallisuus- ja hyvinvointijaoston kulttuuritapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista.

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)


Lisätietoja asiasta antaa markkinointipäällikkö Milja Korhonen sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut