§ 44 Tapahtuma-avustus Kaukaveden Syyssprintit/ Kajaanin Uimaseura ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

28.9.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma mahdollistaa Kajaanissa matalan kynnyksen kilpailemisen niin lapsille kuin aikuisille. Kilpailut tuovat Kajaaniin osallistujia myös lähialueen seuroista, mikä lisää yhteisöllisyyttä. Tapahtuma edistää Kajaanin kaupunkikuvaa liikkuvana kaupunkina. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

Lisätietoja asiasta antaa Jari Rajala sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@kajaani.fi. 

Kuvaus

Kajaanin Uimaseura ry järjestää 28.10.2023 Kaukaveden Syyssprintit -tapahtuman, joka on Suomen Uimaliiton luvalla järjestettävä avoin kansallinen uintikilpailu Vesiliikuntakeskus Kaukavedessä. Osallistujat tulevat tapahtumaan ympäri Suomea. Kilpailuohjelma on sama sekä tytöille/naisille että pojille/miehille. Tapahtuma on yleisölle avoin. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on n. 200 henkeä.

Kajaanin Uimaseura ry hakee tapahtuma-avustusta 1 400 euroa vesiliikuntakeskuksen tilavuokraa varten. Kaukaveden tilavuokra tapahtuman ajalle on 2 160 euroa. Tapahtuman kokonaisbudjetti on 3 230 euroa. 

Asianosainen Kajaanin Uimaseura ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Kajaanin uimaseura ry:lle 28.10.2023 järjestettävään Kaukaveden syyssprintit -tapahtumaan 1 400 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan tilavuokrana sisäisellä laskulla osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntatapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista.  

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)

Lisätietoja asiasta antaa Jari Rajala sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut