§ 39 Tapahtuma-avustus KAO Konservatorio esittää: MLL Linnan yhdistys 30v-juhlakonsertti/ MLL Linnan yhdistys ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

14.9.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista sekä lisää myönteistä kuvaa Kajaanista vilkkaana monipuolisten kulttuuritapahtumien paikkakuntana. Tapahtumalla vahvistetaan kuntalaisten, erityisesti nuorten, hyvinvointia. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset. 

Kuvaus

MLL Linnan yhdistys täyttää tänä vuonna 30v ja he toteuttavat yhteistyössä KAO:n konservatorion kanssa juhlakonsertin. Konsertti on tarkoitettu nuorille ja heidän perheilleen. Konsertti on maksuton. KAO:n konservatorion opiskelijoista esiintymässä on n. 17 henkilöä. Konsertin yhteydessä jaetaan nuorille materiaalia, mistä saa tukea, kun on vaikeaa. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 400 henkilöä. 

Konsertin kokonaisbudjetti on 4 500 euroa, ja yhdistys hakee tapahtuma-avustusta 2 250 euroa mm. tilavuokraan ja äänentoiston ja tekniikan toteuttamiseen.

Asianosainen MLL Linnan yhdistys ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta MLL Kajaanin Linnan yhdistys ry:lle 6.10.2023 järjestettävään juhlakonserttiin 1 400 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan osallisuus- ja hyvinvointijaoston kulttuuritapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista. 

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)


Lisätietoja asiasta antaa tapahtumapäällikkö Minna M Saastamoinen sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut