§ 2 Tutkimuslupa *********

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-175

Päätöspäivämäärä

13.9.2023

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatuksen tulosalueen johtaja

Päätöksen peruste

Sivistyslautakunnan delegointipäätös 21.2.2018 § 15.

Kuvaus

Asianosainen *********

Kajaanin Ammattikorkeakoulun sosionomi (AMK)-koulutuksessa opiskelevat ********* ja ********* hakevat tutkimuslupaa opinnäytetyötä varten. Opinnäytetyön nimi on Kajaanin varhaiskasvatuksen työhyvinvointi. 

Opinnäytetyön tavoitteena on selvittää Kajaanin kapungin varhaiskasvatuksen työhyvinvoinnin tilaa. Minkälaiseksi varhaiskasvatushenkilöstö kokee oman työhyvinvointinsa, mitkä tekijät kuormittavat työhyvinvointia ja miten sitä voisi parantaa. Tutkimustulosten perusteella voidaan selvittää henkilöstön toiveita ja hyvinvoinnin tilaa.

Tutkimuksen kohderyhmänä on Kajaanin kaupungin kunnallisen varhaiskasvatuksen opettajat, - sosionomit ja - lastenhoitajat. Tutkimusaineisto kerätään syksyllä 2023.

Aineiston kysely toteutetaan Webropol-kyselytyökalulla anonyymisti. Tutkimus ei sisällä tunnistetietoja eikä siitä synny rekisteriä.

Kyselyn tuloksista tehdään tilastoanalyysi ja päätelmät.

 

Päätös

Myönnän ********* ja ********* tutkimusluvan opinnäytetyötä varten hakemuksen mukaisesti. Tekijät sitoutuvat noudattamaan salassapitovelollisuutta.

Lisätietoja asiasta antaa varhaiskasvatuksen tulosalueen johtaja Mika Tiihonen, p. 0447101720, sähköposti mika.tiihonen@kajaani.fi

Allekirjoitus

Mika Tiihonen, varhaiskasvatuksen tulosalueen johtaja

Organisaatiotieto

Varhaiskasvatus