§ 11 Vesiliikuntakeskuksen kemikaalilaitteiston uusiminen

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1052

Päätöspäivämäärä

8.9.2023

Päätöksen tekijä

Toimitilapäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §.

 

 

 

Kuvaus

Hankinta sisältää vesiliikuntakeskuksen allasvesien käsittelyjärjestelmän kemikaalilaitteiston uusimisen tarjouksen mukaisesti.

Kajaanin kaupungin tilakeskus on pyytänyt kyseisestä rakennusurakasta tarjousta Pool4You Oy:ltä 21.8.2023 lähetetyllä tarjouspyynnöllä. Vesiliikuntakeskuksen rakentamisen yhteydessä vedenkäsittelyurakoitsijana toimi Suomen Allaslaite Oy, yrityksen nykyinen nimi on Pool4You Oy. Vedenkäsittelyurakassa on toimitettu tuolloin nykyinen allasvesien kemikaalilaitteisto, joka on nyt tullut elinkaaren päähän ja laitteiston vikaantuessa altaita ei voida käyttää. Kyseessä on olemassa olevan vedenkäsittelyjärjestelmän osan uusiminen sekä liittyminen nykyiseen rakennusautomaatiojärjestelmään, uusiminen voidaan tehdä käytännössä luotettavasti vain kyseisen toimittajan toimesta.

Urakkatarjous, liite

Tarjous oli laadittu pyydetyllä tavalla ja tarjouksen liitteinä olivat vaaditut todistukset ja selvitykset. Hankinnassa noudatetaan rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja (YSE 1998).

Pool4You Oy:n urakkatarjous on 28.800,00 € alv 0 %.

Lisätietoja asiasta antaa Ari Heikkinen, etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

Päätös

Päätän, että vesiliikuntakeskuksen kemikaalilaitteiston uusiminen tilataan Pool4You Oy:ltä tarjouksen mukaisella kokonaishinnalla 28.800,00 euroa (alv 0 %).

Allekirjoitus

Markku Haverinen  toimitilapäällikkö

Organisaatiotieto

Tilakeskus