§ 2 Vanamon päiväkodin kalusteiden hankinta

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-303

Päätöspäivämäärä

6.9.2023

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatuksen tulosalueen johtaja

Päätöksen peruste

JulkHankL 52 §

Hallintosääntö 69 a §

Kuvaus

Menettely:

Hankinta liittyy Kajaanin kaupungin / Kainuun hankintarenkaan dynaamiseen hankintajärjestelmään Päiväkotikalusteet, joka on perustettu 9.11.2020 ja hankintavaiheeseen on siirrytty 18.1.2021.

Kajaanin kaupunki pyysi 14.6.2023 päivätyllä tarjouspyynnöllä tarjouksia Vanamon päiväkodin kalustaminen, sisäinen dynaaminen hankintajärjestelmä sopimuskaudelle 1.10.2023 - 31.3.2024. Hankinnasta on lähetetty kutsu infotilaisuuteen 7.3.2023 kaikille päiväkotikalusteet DPS hyväksytyille palveluntuottajille. Infotilaisuus on pidettu 28.3.2023.

Hankintamenettelynä on dynaamisen hankintajärjestelmän sisällä tehty tarjouskilpailu, jossa on mukana Kajaanin kaupungin varhaiskasvatustulosalueen alainen Vanamon päiväkoti. 

Määräaikaan 14.8.2023 klo 12.00 mennessä jätettiin kaksi (2) tarjousta. Tarjouksensa määräajassa jättivät:

Kuopion Woodi Oy ja Lekolar-Printel Oy.

Tarjoukset avattiin 14.8.2023. Avauspöytäkirja liitteenä 1. 

Tarjouksia arvioitiin kolmessa vaiheessa: tarjoajien kelpoisuuden arviointi, tarjouspyynnön mukaisuuden arvointi ja tarjousten hinta-laatuvertailu. Vertailutaulukko liitteenä 2.

Kaikki tarjouksen jättäneet ovat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteenä on vaaditut todistukset. 

 

Päätöksen perustelut: 

Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on paras hinta-laatusuhde. Tarjouspyynnössä valittavien sopimustoimittajien määräksi on ilmoitettu yksi (1) toimittaja.

Suoritetun vertailun perusteella ja tarjouspyynnössä ilmoitettujen valintaperusteiden mukaisesti Kajaanin kaupungin varhaiskasvatuksentulosalueen alaisen Vanamon päiväkodin kalustetoimittajaksi on valittu seuraava toimittaja:

Lekolar-Printel Oy

Hankinnassa noudatetaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja JYSE 2014 tavarat (päivitysversio 2022).

Hankinnasta tehdään kirjallinen hankintasopimus valitun toimittajan kanssa. Sopimus allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman ja sopimus päättyy ilman erillistä irtisanomista sopimuskauden päättyessä. 

 

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja ei harjoita toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla ei ole suoranaisia vaikutuksia alueen yritystoimintaan.

Lisätietoja antaa: Maarit Isopahkala, maarit.isopahkala@kajaani.fi

Päätös

Kajaanin kaupungin varhaiskasvatustulosalueen alaisen Vanamon päiväkodin kalustustamisen sopimustoimittajaksi valitaan sopimuskaudelle 1.10.2023 - 31.3.2024 seuraava toimija: Lekolar-Printel Oy. Hankinnan hintavertailuarvo on n. 25 971€ alv 0%. Tilaaja on varannut oikeuden valitun toimittajan kanssa valita lopulliset kalusteet annetun tarjouksen pohjalta.

Allekirjoitus

Mika Tiihonen, varhaiskasvatuksen johtaja

Organisaatiotieto

Talouspalvelut