§ 21 Tietohallinnon asiantuntijatuki, varhaiskasvatuksen järjestelmäuudistus

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-780

Päätöspäivämäärä

28.8.2023

Päätöksen tekijä

Hallintojohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §

Kuvaus

Menettely:

Kajaanin kaupunki on pyytänyt tarjouksen tietohallinnollisesta asiantuntijapalvelusta Kuntien Tiera Oy:ltä varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmän vaihtoprojektiin. Projektissa vaihdetaan varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmä uudempaan versioon ja osana projektia toteutetaan integraatioita eri järjestelmien välillä. Sopimusaika on 30.8.2023–31.1.2024.

Hankintamenettely on sidosryhmähankinta. Kajaanin kaupunki on Kuntien Tiera Oy:n osakkeenomistaja. Kuntien Tiera Oy on hankintalainsäädännön mukaisten hankintayksiköiden omistama osakeyhtiö, joka tarjoaa omistajilleen tietohallinnon ja tietotekniikan asiantuntija-, sovellus- ja infrastruktuuripalveluja. Toimittaja toimii julkisista hankinnoista ja käyttöoikeussopimuksista annetun lain (1397/2016) 15 §:n 1 momentin tarkoittamalla tavalla omistajiensa sidosyksikkönä.

 

Päätöksen perustelut: 

Hankinnassa noudatetaan julkisen hallinnon IT-hankintojen yleisiä sopimusehtoja (JIT2015) sekä sen liitettä 6 Erityisehtoja konsultoinnista. Asiantuntijapalvelutoimeksiannosta tehdään kirjallisen sopimus ja se päättyy ilman erillistä irtisanomista sopimuskauden päättyessä. Sopimusta voidaan jatkaa tarvittaessa, jos projektin osalta sovittuja toimenpiteitä ei ole määräaikaan mennessä saatu tehtyä.

 

Lisätietoja antaa: Katja Moilanen, sähköposti etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Päätös

Päätän, että asiantuntijapalvelu hankitaan Kuntien Tieralta tarjouksen mukaisilla hinnoilla ja ehdoilla. Hankinnan arvioitu arvo on sopimuskaudella 9.000 euroa. 

Allekirjoitus

Tuija Aarnio, hallintojohtaja

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut