§ 11 Suostumus sähköiseen tiedoksiantoon

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-1066

Päätöspäivämäärä

12.9.2023

Päätöksen tekijä

Koulutusliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Toimintasääntö, koulutusliikelaitoksen johtokunta 22.2.2023  § 4

Kuvaus

Sähköinen asiointi mahdollistaa asiakirjojen nopeat tiedoksiannot ja tehostaa siten asioiden käsittelyä. Asiakirjojen sähköiseen tiedoksiantoon tarvitaan sähköisestä asioinnista viranomaistoiminnassa annetun lain 19 §:ssä edellytetty suostumus asianomaiselta.

Opetus- ja kulttuuriministeriön lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen osasto (LAMOS) on pyytänyt yleistä suostumusta lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen asiakirjojen (esimerkiksi järjestämislupa- ja rahoituspäätökset) sähköiseen tiedoksiantoon. Sähköisenä yhteystietona tulisi olla organisaatiotasoinen sähköpostiosoite, ei yksityishenkilön nimeä sisältävä sähköpostiosoite.

Suostumuksen annettuamme lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen asiakirjojen tiedoksiannot tapahtuvat ilmoittamaamme sähköpostiosoitteeseen. Suostumus on voimassa toistaiseksi, jollei sitä nimenomaisesti peruuteta. Mahdollisesta sähköpostiosoitteen muutoksesta ilmoitetaan erikseen.

Asiakirjaa, jonka toimittaminen edellyttää lain mukaan todisteellista tiedoksiantoa (esim. velvoittava päätös), ei ole mahdollista lähettää sähköisestä asioinnista annetun lain 18 §:n perusteella sähköpostilla. Todisteellista tiedoksiantoa edellyttävät asiakirjat toimitetaan saantitodistuksella asianomaisen postiosoitteeseen.

Päätös

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos antaa opetus- ja kulttuuriministeriön lukiokoulutuksen ja ammatillisen koulutuksen osastolle (LAMOS) asian diaarinumero VN/19461/2020 mukaisen suostumuksen sähköiseen tiedoksiantoon. 

Ammatillisen koulutuksen ja lukiokoulutuksen sähköiset tiedoksiannot lähetetään osoitteeseen kajaani@kajaani.fi. Suostumus on voimassa toistaiseksi, jollei sitä nimenomaisesti peruuteta. Mahdollisesta sähköpostiosoitteen muutoksesta ilmoitetaan erikseen.

Lisätietoja asiasta antaa Anni Miettunen, p. 040 670 9640, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kao.fi

Allekirjoitus

Anni Miettunen, Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos, johtaja

Organisaatiotieto

Koulutusliikelaitos