§ 21 Yrityspalveluseteli MK Clinic Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-920

Päätöspäivämäärä

8.8.2023

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

Kuvaus

Palveluihimme kuuluu laaja valikoima erilaisia esteettisiä- ja kosmetologisia hoitoja, joilla pyrimme parantamaan iho ulkonäköä, laatua ja terveyttä, sekä ennaltaehkäistä ikääntymisen tuomia muutoksia. 

Käytössämme ovat alan tutkituimmat, turvallisimmat ja tehokkaimmat tuotteet, sekä uusimmat ihonhoitotekniikat. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat parhaat mahdolliset hoitotulokset, viimeisimpiä innovaatioita hyödyntäen.
Olemme Kainuun alueen ainoa kauneushoitola, jolla on Valviran myöntämä Terveydenhuollon toimintayksikön lupa, toiminnastamme vastaa sairaanhoitaja ja vastuulääkäri. 

 

Verkkokaupan perustaminen. Yrityssetelin avulla tulen ostamaan hoitolalleni monipuolisen verkkokaupan perustamisen toteutuksen. Tuotteiden myynti  hoitolapalveluiden lisäksi on yksi oleellinen osa liikevaihtoa. Verkkokauppaan tullaan tuomaan kätevästi saataville hoitolassa myynnissä olevat tuotteet. Lisäksi verkkokauppa mahdollistaisi uusien tuotteiden myynnin sekä mahdollisen maahantuonti toiminnan/tuotteiden myynnin myös muille ammattilaisille ja hoitoloille.  
Nykypäivänä on tärkeää, että tuotteet ovat asiakkaille helposti saatavilla ja asiakkailla on mahdollisuus tilata tuotteita verkkokaupasta. Kohderyhmänä tulee etenkin olemaan uudet asiakkaat ja jo olemassa olevien asiakkaiden tuotteiden ostaminen helpottuu huomattavasti.  Verkkokauppamme poikkeaa tavallisesta kosmetologisesta/ihonhoidon verkkokaupasta sillä että käytössämme on kosmetologisten tuotteiden lisäksi laaja valikoima medikaalisia tuotteita, jotka ovat Kainuun alueella saatavilla ainoastaan meiltä ja vaativat koulutetun kosmetologin/sairaanhoitajan konsultaation. 
Verkkokaupan tuominen saataville on tärkeä osa yritykseni kasvua ja kehitystä. 

Päätös

Päätän, että MK Clinic Oy:lle myönnetään 3 000€ yritysseteli. Maksetaan jälkikäteen
esitettyä tositetta vastaan. Kustannukset maksetaan menokohdasta 190214490.

 

Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen
 

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut