§ 67 Perusopetuksen johtoryhmän nimeäminen ajalle 9.8.-31.12.2023

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-921

Päätöspäivämäärä

7.8.2023

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 28 §

Kuvaus

Asianosainen: *********, *********

Perusopetuksen tulosalueen johtoryhmä työskentelee perusopetuksen tulosalueen johtajan kanssa valmistelevana ja toimeenpanevana ryhmänä. Se toimii myös kaikkien perusopetuksen hankkeiden ohjausryhmänä. Tehtävä kuuluu kunkin johtoryhmän jäsenen virkatehtäviin. Rehtorit järjestävät aikaresurssit sisäisellä delegoinnilla.

Vs. perusopetuksen tulosalueen johtaja ********* on virkavapaalla Lehtikankaan koulun rehtorin virasta 31.12.2023 saakka. Hän esittää, että perusopetuksen johtoryhmään valitaan ajalle 9.8.-31.12.2023 Lehtikankaan koulun vs. rehtori *********. Esitykselle on johtoryhmän kannatus.

Päätös

Nimitän perusopetuksen johtoryhmään ajalle 9.8.-31.12.2023 vs. rehtori *********, rehtori ********* rehtori ********* kasvun ja oppimisen tuen asiantuntija ********* sekä  perusopetuksen hallintoasiantuntija *********. Luottamusmies ********* on osallistumisoikeus johtoryhmän kokouksiin.

Johtoryhmä työskentelee perusopetuksen tulosalueen johtajan kanssa valmistelevana ja toimeenpanevana ryhmänä. Se toimii myös kaikkien perusopetuksen hankkeiden ohjausryhmänä. Tehtävä kuuluu kunkin johtoryhmän jäsenen virkatehtäviin. Rehtorit järjestävät aikaresurssit sisäisellä delegoinnilla.

Johtoryhmän puheenjohtajana toimii perusopetuksen tulosalueen johtaja *********

Lisätietoja asiasta antaa sivistysjohtaja ********* p. 044 7100 235, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Sivistysjohtaja *********

Organisaatiotieto

Perusopetus