§ 21 Kainuun Tyvi ry:n toiminta-avustus vuodelle 2023

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1840

Päätöspäivämäärä

27.7.2023

Päätöksen tekijä

Henkilöstöjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 28 §.

Kuvaus

Kainuun Tyvi ry hakee 24.4.2023 päivätyllä hakemuksellaan Kajaanin kaupungilta toimintansa rahoittamiseen 500,00 euron suuruista avustusta toimintavuodelle 2023.

Kainuun Tyvi ry on Kainuussa toimiva henkilökuntayhdistys, joka järjestää virkistystoimintaa jäsenilleen eri puolilla Kainuun maakuntaa. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä jokainen Kainuun kuntien tai niiden liikelaitoksen tai niiden omistamien yhtiöiden palveluksessa, Kainuun hyvinvointialueella tai Kainuun kuntayhtymissä tai niiden liikelaitoksen tai niiden omistamien yhtiöiden palveluksessa, yms. vastaavissa työskentelevä henkilö sekä niistä eläkkeelle siirtynyt henkilö. Tyvi ry on perustettu vuonna 1997. Vuonna 2022 yhdistyksessä oli 173 jäsentä. Yhdistys tiedottaa tapahtumista verkkosivuilla, sähköpostitiedotteilla, työnantajan intranet-sivuilla sekä sosiaalisen median kautta. 

Yhdistys on toimittanut kaupungille toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vuodelta 2022.

Päätös

Päätän, että Kainuun Tyvi ry:lle myönnetään hakemuksen mukaan 400,00 euron suuruinen toiminta-avustus vuodelle 2023. Avustus maksetaan työhyvinvoinnin määrärahasta.

Avustuksen saajan on toimitettava kaupungille tilikauden päätyttyä toimintakertomus ja tilinpäätös.

Lisätietoja asiasta antaa työhyvinvointipäällikkö Heli Säkkinen, sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

 

Allekirjoitus

Jyrki Komulainen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut