§ 2 Hankintaoikaisupäätös Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon tietopuolisen opetuksen ja näyttöjen hankinta

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-604

Päätöspäivämäärä

26.6.2023

Päätöksen tekijä

KAO rehtori

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §

Kuvaus

Menettely

Suomen Yrittäjäopisto on tehnyt hankintaoikaisun 20.6.2023 koskien viranhaltijan päätöstä Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon tietopuolisen opetuksen ja näyttöjen hankinta KAJDno-2023-604, ja pyytänyt oikaisemaan pisteytystä Suomen Yrittäjäopiston läpäisyprosentin suhteen ja uuden hankintapäätöksen tekemistä.

Tarjouspyynnön auki ollessa on kilpailutusjärjestelmään esitetty kysymys: Mitä tarkoitetaan tarjouspyynnön liitteessä 4 seuraavalla kohdalla? " Lisäksi tarjoajan tulee toimittaa todistettavissa oleva dokumentti läpäisystä erillisenä liitteenä! Mikä tällainen dokumentti on tai voisi olla?

Kysymykseen on annettu vastaus 17.05.2023: Dokumentiksi soveltuu esimerkiksi tarjoajan opiskelijahallintojärjestelmän kautta tulostettava dokumentti koulutuksen aloittaneista sekä tutkinnon suorittaneista. Myös KOSKI-palvelusta tulostettava tieto aloittaneista sekä tutkinnon suorittaneista käy dokumentiksi.

Tarjouskilpailun aikaiset kysymykset ja vastaukset ovat osa tarjouspyyntöä.

Suomen Yrittäjäopiston toimittamasta liite 7 Lisäselvitys läpäisy Kajaanin koulutusliikelaitos ei voi todentaa / varmistaa vuosina 2020 ja 2021 koulutuksen aloittaneita sekä tutkinnon suorittaneita. Dokumentista ei käy ilmi koulutuksen aloittaneet ko. vuosina eikä tutkinnon suorittaneet opiskelijat. Kuvakaappaus jakaumasta ei todenna, miten haku tutkinnon aloitteneista opiskelijoista on tehty, ja miltä vuosilta kuvakaappauksessa ilmoitetut luvut ovat. 

Hankintayksikkö on käsitellyt Suomen Yrittäjäopiston hankintaoikaisun. Hankintaoikaisu ei anna aihetta muuttaa Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen, Kainuun ammattiopiston rehtorin 13.6.2023 tekemää päätöstä.

Lisätietoja antaa Mirva Manninen, etunimi.sukunimi@kao.fi

 

 

 

Päätös

Päätän, että Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnnon oppisopimuskoulutusta koskeva hankintaoikaisu hylätään ja 13.6.2023 § 1 tehty päätös jää voimaan.

 

 

Allekirjoitus

Anu Kuosmanen, rehtori

Organisaatiotieto

Koulutusliikelaitos