§ 1 Kajaanin kaupungin Paltaniemen kyläalueen osayleiskaava-alueen rakennetun kulttuuriympäristön inventointipäivitys ja rakennusten arvotus sekä suositukset kaavoituksen suojelumerkinnöiksi

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-966

Päätöspäivämäärä

22.6.2023

Päätöksen tekijä

Kaupunginarkkitehti

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a § 

Kuvaus

Menettely:

Kajaanin kaupunki/ympäristötekninen toimiala pyysi 9.5.2023 päivätyllä tarjouspyynnöllä tarjouksia Kajaanin kaupungin Paltaniemen kyläalueen osayleiskaava-alueen rakennetun kulttuuriympäristön inventointipäivitys ja rakennusten arvotus sekä suositukset kaavoituksen suojelumerkinnöiksi sopimuskaudelle 2023. 

Hankintamenettely on avoin. Hankinta on kansallisen kynnysarvon alittava hankinta.

Määräaikaan 6.6.2023 klo 12.00 mennessä jätettiin neljä (4) tarjousta. Tarjouksensa määräajassa jättivät:

ark-byroo Oy, Sitowise Oy, Sweco Finland Oy ja Tidorum - Arkitektur och byggnadsvård

Tarjoukset avattiin 6.6.2023. Avauspöytäkirja liitteenä 1. 

Tarjouksia arvioitiin kolmessa vaiheessa: tarjoajien kelpoisuuden arviointi, tarjouspyynnön mukaisuuden arvointi ja tarjousten hinta-laatuvertailu. Vertailutaulukko liitteenä 2.

Kaikki tarjouksen jättäneet ovat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteenä on vaaditut todistukset. 

 

Päätöksen perustelut: 

Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on paras hinta-laatusuhde. Suoritetun vertailun perusteella ja tarjouspyynnössä ilmoitettujen valintaperusteiden mukaisesti Kajaanin kaupungin ymäristöteknisen Kajaanin kaupungin Paltaniemen kyläalueen osayleiskaava-alueen rakennetun kulttuuriympäristön inventointipäivitys ja rakennusten arvotus sekä suositukset kaavoituksen suojelumerkinnöiksi sopimustoimittajaksi on valittu seuraava toimittaja:

Sweco Finland Oy

Hankinnassa noudatetaan konsulttitoiminnan yleiset sopimusehdot KSE 2013.

Hankinnasta tehdään kirjallinen hankintasopimus valitun toimittajan kanssa. Sopimus allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman ja sopimus päättyy ilman erillistä irtisanomista sopimuskauden päättyessä. 

 

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja ei harjoita toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla ei ole suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen. 

 

Lisätietoja antaa: Enja Valkonen, enja.valkonen@kajaani.fi

Päätös

Kajaanin kaupungin Paltaniemen kyläalueen osayleiskaava-alueen rakennetun kulttuuriympäristön inventointipäivitys ja rakennusten arvotus sekä suositukset kaavoituksen suojelumerkinnöiksi sopimustoimittajaksi valitaan sopimuskaudelle 2023 seuraava toimija: Sweco Finland Oy. Hankinnan arvo on laskettuna koko sopimuskaudelle 16 400 € alv 0%.

Allekirjoitus

Anne Siltavuori, kaupunginarkkitehti

Organisaatiotieto

Talouspalvelut