§ 30 Tapahtuma-avustus Itä-Suomen ladypesäpalloturnaus/ Kajaanin pallokerho, Ladyt

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

14.6.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma tukee kaupunkistrategian toteuttamista sekä lisää myönteistä kuvaa Kajaanista vilkkaana monipuolisten urheilutapahtumien paikkakuntana. Tapahtuma vahvistaa myös kuntalaisten hyvinvointia. Arvioinnin tukena on käytetty tapahtuma-avustusten arviointiperusteita. Arviointiperusteet löytyvät verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset.

Kuvaus

Kajaanin pallokerho (KPK) järjestää 5.8.2023 Itä-Suomen ladypesisturnauksen. Tapahtumaan on kutsuttu viisi eri ladypesisjoukkuetta. Tapahtuma on KPK:n ladypesiksen 90v juhlatapahtuma, ja tapahtuma on yleisölle avoin. Arvioitu osallistujamäärä on 120. Ladypesis-joukkueessa pelaa naisia viideltä eri vuosikymmeneltä. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 492,06 euroa tapahtuman järjestämiskuluihin mm. kenttävuokriin ja tuomarien palkkioihin.

Asianosainen Kajaanin pallokerho ry

Päätös

Myönnän tapahtuma-avustusta Kajaanin pallokerho ry:lle 5.8.2023 järjestettävään Itä-Suomen ladypesisturnauksen 252,06 euroa. Tapahtuma-avustus maksetaan tilavuokrana sisäisellä laskulla osallisuus- ja hyvinvointijaoston liikuntatapahtumien tapahtuma-avustuksiin varatuista varoista. 

  • Tapahtuma-avustuksen saajan tulee raportoida avustuksen käytöstä ja tapahtuman vaikuttavuudesta viimeistään 6 kk tapahtuman jälkeen täyttämällä raportointilomake. Raportointilomake löytyy verkkosivuilta: www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset 
  • Tapahtuman tulee käyttää Kajaanin kaupungin logoa (teksti ja vaakuna) kaikissa tapahtumailmoituksissaan (some ja printti) tai mainintaa että Kajaanin kaupunki tukee tapahtumaa. Logon saa tapahtumatuottaja Satu Pyykköseltä. Sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi
  • Tapahtuma tulee ilmoittaa maksuttomalle tapahtumien Kainuu -tapahtumasivustolle (www.tapahtumienkainuu.fi)


Lisätietoja asiasta antaa hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut