§ 10 Valinta liikunta-alan opettaja/Kainuun ammattiopisto 517679

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1854

Päätöspäivämäärä

30.5.2023

Päätöksen tekijä

Koulutusliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksessa Kainuun ammattiopistossa on ollut haettavana vakituinen liikunta-alan opettajan tehtävä 1.8.2023 alkaen.

Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, TE-palveluiden sivuilla, Kajaanin kaupungin kotisivuilla ja sisäverkossa 3. - 21.4.2023.

Liikunta-alan lehtrin avoinna ollutta virkaa haki määräaikaan mennessä 22 hakijaa, joista kelpoisuusehdot täyttäviä oli kuusi hakijaa. Yksi hakijoista perui hakemuksen. Kaikki kelpoiset hakijat haastateltiin. Haastattelujen perusteella valittiin neljä hakijaa jatkohaastatteluun, johon sisältyi ennakkotehtävä.  

Koulutuspäällikkö Raisa Ilkko esittää, että liikunta-alan vakituiseen tehtävään valitaan koulutuksen, työkokemuksen ja haastattelujen perusteella *********. Ensimmäiselle varasijalle valitaan ********* ja toiselle varasijalle *********.

Päätös

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitokseen Kainuun ammattiopiston liikunta-alan vakituiseen lehtorin virkaan 1.8.2023 alkaen valitaan *********

Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on esittänyt nähtäväksi lain 504/2002 mukaisen rikosrekisteriotteen ja lääkärintodistuksen terveydentilasta 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Huumausainetestauksessa tulee käydä ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Lisätietoja antaa koulutuspäällikkö Raisa Ilkko, puh 044 797 4594, raisa.ilkko@kao.fi

Allekirjoitus

Rehtori Anu Kuosmanen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut