§ 6 Kätönlahden koulun tarjoilulinjasto

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-386

Päätöspäivämäärä

1.6.2023

Päätöksen tekijä

Toimitilapäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §.

Kuvaus

Hankinta sisältää Kätönlahden koulun ruokasalin tarjoilulinjaston uusimisen tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti.

Kajaanin kaupungin tilakeskus on pyytänyt kansallisen kynnysarvon alittavasta tavara- ja palveluhankinnasta tarjouksia 2.5.2023 lähetetyllä tarjouspyynnöllä neljältä (4) toimittajalta. Kyseessä on rajoitettu menettely. Määräaikaan 24.5.2023 klo 12.00 mennessä kaikki neljä (4) toimittajaa jätti tarjouksen. Tarjouksen jättivät Dieta Oy, Electrolux Professional Oy, Metos Oy A ja Kavika Oy.

Tarjousten avauspöytäkirja ja vertailutaulukko, liite

Tarjoukset arvioitiin kahdessa vaiheessa; tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden arviointi ja tarjousten vertailu. Tarjouksen jättäneet yritykset olivat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjouksen liitteinä olivat vaaditut todistukset ja selvitykset.

Tarjouksista valitaan tarjouspyynnön mukaisista tarjouksista hinnaltaan halvimman tarjouksen jättänyt toimittaja. Hinnaltaan halvimman tarjouksen 23.706,00 € alv 0 % jätti Kavika Oy.

Yritysvaikutusten arviointi: Hankinta ei kohdistu paikalliseen tai lähialueen yritykseen. Päätöksellä ei ole myönteistä vaikutus paikalliseen yritystoimintaan.

Lisätietoja asiasta antaa Henri Summanen, puh. 044-7100 496 tai etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

 

Päätös

Päätän, että Kätönlahden koulun tarjoilulinjasto hankitaan hinnaltaan halvimman tarjouksen tehneeltä Kavika Oy:ltä tarjouksen mukaisella kokonaishinnalla 23.706,00 euroa (alv 0 %).

 

Allekirjoitus

Markku Haverinen toimitilapäällikkö

Organisaatiotieto

Tilakeskus