§ 17 Yrityspalveluseteli Black Out Oy

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-704

Päätöspäivämäärä

26.5.2023

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

KH:n delegointipäätös 23.1.2018 § 20

 

Kuvaus

Yrityksen tämän hetken toimintaan kuuluu ajoneuvojen- sekä kiinteistöjen aurinkosuojakalvoitukset, sekä mainos- sekä julkisivuteippaukset ja sisäpuoliset teippaukset.

Valmistamme aurinkosuojakalvot kohteisiin mittojen mukaan metritavarasta.
Valmistamme teippauksien asennukset että materiaalit itse tulostamalla tai leikkaamalla kohteen mukaan.

Palkattua henkilöstä on edellisenä vuonna ollut 1-2.

 

Yritys muuttaa kesäkuun alussa uusiin tiloihin sekä tavoite on tälle kesälle saada lisättyä teipin valmistus tuotantoa sekä hakea lisää tuotteita, joita voimme valmistaa ja markkinoida. Nykyinen laitekanta mahdollistaa tuotannon kasvattamisen ja samalla saisimme työlistettyä toisen työntekijän vakituiseksi, nykyisen tuntisopimuksen tilasta. 

Teippien ja aurinkosuojakalvotuksien kysyntä on tällä hetkellä ympäri Kainuuta, mutta suurin osa asiakkaistamme on Kajaanissa. Kysyntää olisi myös Kainuun ulkopuolelle mm Iisalmen sekä Nurmekseen suuntaan, mutta meidän näkyvyys on ollut heikko ja olemme suunnitelleet, että voisimme kehittää markkinointia sekä yrityksen brändiä siten ettei meitä mielletä vain Kajaanin alueella toimivaksi.

Laitteistomme mahdollistaa uusien tuotteiden tekemistä joita voitaisiin myydä ja markkinoida verkossa sekä voisimme laajentaa asiakaskuntaa kiinteistö kalvoituksien/teippauksien puolelta Kajaanin ulkopuolelle. 

Tähän laajentumiseen tarvitsemme apua, jotta voimme tuotteistaa ja brändätä palvelumme paremmin löydettäväksi, sekä mahdollinen verkkokauppatoiminta pitäisi käydä läpi myös.

Tämä kesä/loppu vuosi olisi tarkoitus käyttää aktiivisesti tähän muutokseen ja konkreetinen vaikutus olisi nähtävissä ensi kesän sesongissa.

Palvelusetelin avulla olisi tarkoitus hankkia suunnitelma sekä sekä kehittää brändiä että tuotteistusta siten voisimme hyödyntää laitekantaa enemmän ja työllistää paremmin ja saada näkyvyyttä Kajaanin ulkopuolelle.

Päätös

Päätän, että Black Out Oy:lle myönnetään 3 000€ yritysseteli. Maksetaan jälkikäteen
esitettyä tositetta vastaan. Kustannukset maksetaan menokohdasta 190214490.

 

Lisätietoja asiasta antaa Seppo Räisänen, puh. 0447100115, sähköposti muodossa
etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Kaupunginjohtaja Jari Tolonen

Organisaatiotieto

Elinvoimapalvelut