§ 1 Tutkimuslupa *********

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-175

Päätöspäivämäärä

22.5.2023

Päätöksen tekijä

Varhaiskasvatuksen tulosalueen johtaja

Päätöksen peruste

Sivistyslautakunnan delegointipäätös 21.2.2018 § 15.

Kuvaus

Asianosainen *********

Oulun yliopiston opetus- ja kasvatusalan maisteriohjelmassa pääaineena varhaiskasvatusta opiskeleva Haataja Reetta hakee tutkimuslupaa pro gradu tutkielmaa varten. Tutkimuksen nimi on Varhaiskasvatuksen opettajien työhyvinvointia lisäävät ja vähentävät tekijät vuonna 2023.

Tutkimuksen tavoitteena on selvittää mitkä tekijät vaikuttavat varhaiskasvatuksen opettajien työhyvinvointiin ja kuinka paljon työssä koetaan pahoinvointia.

Tutkimuksen kohderyhmänä on Kajaanin kaupungin varhaiskasvatuksen työntekijöinä toimivat varhaiskasvatuksen opettajat. Tutkimusaineisto kerätään touko-kesäkuussa 2023.

Tutkimus tehdään haastattelemalla  tutkimukseen ilmoittautuneita varhaiskasvatuksen opettajia tapaamalla heitä kasvokkain tai Teamsin välityksellä ja esittämällä ennalta laadittuja haastattelukysymyksiä. Luottamuksellista tutkimusaineistoa ei luovuteta eteenpäin, aineisto säilytetään tutkimuksen tekemisen ajan ja se hävitetään gradun arvioinnin jälkeen.

Päätös

Myönnän tutkimusluvan ********* hakemuksen mukaisesti. Tekijä sitoutuu noudattamaan salassapitovelollisuutta.

Lisätietoja asiasta antaa varhaiskasvatuksen tulosalueen johtaja Mika Tiihonen, p. 0447101720, sähköposti mika.tiihonen@kajaani.fi

Allekirjoitus

Mika Tiihonen, varhaiskasvatuksen tulosalueen johtaja

Organisaatiotieto

Varhaiskasvatus