§ 25 Tapahtuma-avustus Saa hyppiä! -perheliikuntatapahtuma/ Kainuun Liikunta ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

19.5.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma-avustusten ehdot (www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset)
- Tapahtuma-avustuksia voi hakea ympäri vuoden. Heinäkuussa ei käsitellä tapahtuma-avustuksia. Vuoden viimeiset tapahtuma-avustushakemukset tulee jättää viimeistään 11.12. Tapahtuma-avustusta tulee hakea hyvissä ajoin (viimeistään 1 kk ) ennen tapahtumaa. Perustellusti voidaan myöntää myös kahta (2) viikkoa ennen. Tapahtuma-avustusta ei myönnetä jälkikäteen.

Kuvaus

Kainuun Liikunta ry järjestää 24.5.2023 Saa hyppiä! -perheliikuntatapahtuman. Tapahtuma on osa vuosittain kaikissa Kainuun kahdeksassa kunnassa järjestettävää koko perheen ulkoilu- ja liikuntatapahtumakiertuetta, jossa perheet pääsevät tekemään yhdessä erilaisia toiminnallisia tehtäviä ja liikunta-aktiviteetteja. Tapahtuman pääasiallinen kohderyhmä on alle 10-vuotiaat lapset ja heidän huoltajansa. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 600. Tapahtuman kokoaisbudjetti on 1 500 euroa. Järjestäjä hakee tapahtuma-avustusta 187,00 euroa. 

Asianosainen Kainuun Liikunta ry

Päätös

En myönnä tapahtuma-avustusta Saa hyppiä! -perheliikuntatapahtumaan, koska tapahtuma-avustusta ei ole haettu viimeistään kahta viikkoa ennen tapahtumaa.

Lisätietoja asiasta antaa liikuntapalvelupäällikkö Aleksi Nyström sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut