§ 48 Määräaikaiset tuntiopettajat erityis- ja tukiluokanopetuksessa_520084

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1866

Päätöspäivämäärä

9.5.2023

Päätöksen tekijä

Perusopetuksen tulosalueen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Asianosainen: hakijat

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on ollut haettavana määräaikaiset tuntiopettajan tehtävät erityis- ja tukiluokanopetuksessa ajalle 1.8.2023- 31.7.2024. Tehtävien  sijoituspaikat ovat Kajaanin lyseo, Kätönlahden koulu ja Lehtikankaan koulu (2 tehtävää). Yhden tehtävän sijoituspaikka on Keskuskoulu, Soidinsuon koulun ja Lohtajan koulu. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, te- palvelujen ja Kajaanin kaupungin verkkosivuilla ajalla 12.4.- 26.4.3.2023.

Tehtäviä on määräaikaan mennessä hakenut yhteensä 13 hakijaa, joista yhdellä oli tehtävän vaatima kelpoisuus. Koulujen rehtorit ovat haastatelleet hakijoita ja tehtäviin esitetään valittavaksi seuraavia henkilötä haastattelun ja koulutuksen perusteella.

Kajaanin lyseo *********

Kätönlahden koulun*********

Lehtikankaan koulu *********

 Keskuskoulu, Soidinsuon koulu ja Lohtajan koulu ******************

 

 

 

 

 

Päätös

Määräaikaisiin tuntiopettajan tehtäviin erityis- ja tukiluokanopetuksessa ajalle 1.8.2023- 31.7.2024 valitaan ********* Kajaanin lyseo, ********* Kätönlahden koulu, ********* Lehtikankaan koulu sekä********* Keskuskoulu, Soidinsuon koulu ja Lohtajan koulu.

Valinnat ovat ehdollisia ja vahvistuvat kun valitut ovat esittäneet nähtäväksi 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen ja todistuksen huumausainetestauksesta. Rikosrekisteriotetta ja todistusta huumausainetestauksesta ei vaadita *********, ********* eikä ********* koska palvelusuhde jatkuu keskeytyksettä ja todistukset on esitetty jo aiemmin. ********* on vakinainen palvelusuhde Kajaanin kaupungilla. Koeaika määritellään viranhoitomääräyksellä.

Lisätietoja asiasta antaa perusopetuksen tulosalueen johtaja Päivi Rissanen p. 044 7100 611 sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Perusopetuksen tulosalueen johtaja Päivi Rissanen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut