Sivistyslautakunta, kokous 10.5.2023

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 43 Osallisuus- ja hyvinvointijaoston jäsenten valinta toimikaudelle 2023–2025

KAJDno-2021-624

Valmistelija

  • Tuija Aarnio, Hallintojohtaja, tuija.aarnio@kajaani.fi

Perustelut

Kaupunginhallituksen alaisuuteen on 1.8.2021 alkaen perustettu osallisuus- ja hyvinvointijaosto, jonka tehtävänä on kaupunkilaisten hyvinvoinnin edistäminen, osallisuuden toteuttaminen, järjestöyhteistyö ja avustusten jakaminen. 

Jaostoon kuuluu viisi kaupunginhallituksen toimikaudekseen nimeämää jäsentä ja yhtä monta henkilökohtaista varajäsentä. Jäsenten ja varajäsenten tulee olla valtuutettuja tai varavaltuutettuja. Sivistyslautakunta nimeää yhden jäsenen jaoston puheenjohtajaksi ja hänelle varajäsenen. Ympäristötekninen lautakunta nimeää yhden jäsenen varapuheenjohtajaksi ja hänelle varajäsenen. Yksi jäsenistä varajäsenineen valitaan kaupunginhallituksen keskuudesta ja kaksi jäsentä varajäsenineen valtuutetuista tai varavaltuutetuista. 

 

 

 

Päätösehdotus

Esittelijä

  • Mari Lyyra, Sivistysjohtaja, mari.lyyra@kajaani.fi

Sivistyslautakunta nimeää osallisuus- ja hyvinvointijaostoon toimikaudelle 2023 - 2025 varsinaisen jäsenen, joka toimii jaoston puheenjohtajana, ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen.

Päätös

Pauli Pyykkönen nimetään varsinaiseksi jäseneksi ja puheenjohtajaksi Osallisuus- ja hyvinvointijaostoon ja Eveliina Kinnunen varajäseneksi.

Hyväksyi.


Muutoksenhaku

 

Valmistelua ja täytäntöönpanoa koskevaan päätökseen ei saa hakea muutosta.

Sovellettava lainkohta: Kuntalaki 136 §