§ 3 Palveluntuottajan kilpailutus KLL:n vuoden 2023 strategiatyöhön

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-549

Päätöspäivämäärä

9.5.2023

Päätöksen tekijä

Koulutusliikelaitoksen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a § 

Kuvaus

Menettely:

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitos pyysi18.4.2023 päivätyllä tarjouspyynnöllä tarjouksia Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen strategiatyön toteuttaja sopimuskaudelle 10.5.2023 - 31.12.2023. 

Hankintamenettely on rajoitettu. Hankinta on pienhankinta.

Määräaikaan5.5.2023 klo 12.00 mennessä jätettiin kaksi (2) tarjousta. Tarjouksensa määräajassa jättivät:

Broad Scope Management Consulting Oy ja Fountain Park Oy.

Tarjoukset avattiin 5.5.2023. Avauspöytäkirja liitteenä 1. 

Tarjouksia arvioitiin kolmessa vaiheessa: tarjoajien kelpoisuuden arviointi, tarjouspyynnön mukaisuuden arviointi ja tarjousten hinta-laatuvertailu. Vertailutaulukko liitteenä 2.

Kaikki tarjouksen jättäneet ovat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteenä on vaaditut todistukset. 

 

Päätöksen perustelut: 

Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on paras hinta-laatusuhde. Suoritetun vertailun perusteella ja tarjouspyynnössä ilmoitettujen valintaperusteiden mukaisesti Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen sopimustoimittajaksi on valittu seuraava toimittaja:

Broad Scope Management Consulting Oy

Hankinnassa noudatetaan konsulttitoiminnan yleiset sopimusehdot KSE 2013.

Hankinnasta tehdään kirjallinen hankintasopimus valitun toimittajan kanssa. Sopimus allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman ja sopimus päättyy ilman erillistä irtisanomista sopimuskauden päättyessä. 

 

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja ei harjoita toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla ei ole suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen. 

 

Lisätietoja antaa Anni Miettunen, anni.miettunen@kao.fi

Päätös

Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen strategiatyön toteuttajaksi valitaan sopimuskaudelle 10.5.2023 - 31.12.2023 seuraava toimija: Broad Scope Management Consulting Oy. Hankinnan arvo on laskettuna koko sopimuskaudelle 23 600 € alv 0%. 

Allekirjoitus

Anni Miettunen, Kajaanin kaupungin koulutusliikelaitoksen johtaja

Organisaatiotieto

Talouspalvelut