§ 42 Määräaikaiset tuntiopettajat erityisluokanopetuksessa (9)_514253

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1866

Päätöspäivämäärä

26.4.2023

Päätöksen tekijä

Perusopetuksen tulosalueen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Asianosainen: hakijat

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on ollut haettavana erityisluokanopettajan määräaikaisia tehtäviä (9) ajalle 1.8.2023- 31.7.2024. Sijoituspaikat ovat  Kalevan koulu, Kuluntalahden koulu, Kätönlahden koulu, Lehtikankaan koulu, Nakertajan koulu, Otanmäen koulu ja Soidinsuon koulu. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, te- palvelujen ja Kajaanin kaupungin verkkosivuilla ajalla 20.3.- 3.4.3.2023.

Tehtäviä on määräaikaan mennessä hakenut yhteensä 22 hakijaa, joista viidellä oli tehtävän vaatima kelpoisuus. Koulujen rehtorit ja apulaisrehtori ovat haastatelleet hakijoita. Tehtäviin esitetään valittavaksi seuraavia henkilötä haastattelun, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella.

Kalevan koulu *********

Kuluntalahden koulu *********

Kätönlahden koulu *********

Lehtikankaan koulu *********

Nakertajan koulu *********

Otanmäen koulu *********. Rehtori ********* esittää, että toinen tehtävä jätetään täyttämättä.

Soidinsuon koulu*********

 

 

 

Päätös

Erityisluokanopettajan määräaikaisiin tehtäviin ajalle 1.8.2023- 31.7.2024 valitaan********* Kalevan koulu, *********Kuluntalahden koulu, ********* Kätönlahden koulu, ********* Lehtikankaan koulu, ********* Nakertajan koulu, ********* Otanmäen koulu, ********* ja ********* Soidinsuon koulu. Perusteluina haastatteluvaikutelma, koulutus ja työkokemus.Otanmäen koulun toinen tehtävä jätetään täyttämättä.

Valinnat ovat ehdollisia ja vahvistuvat ********* ja ********* osalta kun he ovat esittäneet nähtäväksi 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen ja todistuksen huumausainetestauksesta.********* vaaditaan todistus huumausainetestauksesta. Rikosrekisteriotetta ja todistusta huumausainetestauksesta ei vaadita muilta valituilta, koska palvelusuhde jatkuu keskeytyksettä ja todistukset on esitetty jo aiemmin. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Lisätietoja asiasta antaa perusopetuksen tulosalueen johtaja Päivi Rissanen p. 044 7100 611 sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Perusopetuksen tulosalueen johtaja Päivi Rissanen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut