§ 40 Valintapäätös määräaikaiset tuntiopettajan tehtävät luokanopetuksessa 514330

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1866

Päätöspäivämäärä

26.4.2023

Päätöksen tekijä

Perusopetuksen tulosalueen johtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Asianosainen: hakijat

Kajaanin kaupungin perusopetuksessa on ollut haettavana määräaikaisia tuntiopettajan tehtäviä (14) luokanopetuksessa ajalle 1.8.2023-31.7.2024. Sijoituspaikat ovat  Keskuskoulu, Kätönlahden koulu, Lehtikankaan koulu, Lohtajan koulu, Otanmäen koulu, Seminaarin koulu ja Teppanan koulu. Hakuilmoitus on julkaistu Kuntarekryssä, te- palvelujen ja Kajaanin kaupungin verkkosivuilla ajalla 21.3.- 4.4.3.2023.

Tehtäviä on määräaikaan mennessä hakenut yhteensä 40 hakijaa, joista 27 oli tehtävän vaatima kelpoisuus. Yksi perui hakemuksensa. Koulujen rehtorit ja apulaisrehtorit ovat haastatelleet hakijoita. Tehtäviin esitetään valittavaksi seuraavia henkilöitä haastattelun, koulutuksen ja työkokemuksen perusteella.

Keskuskoulu KM Terhi Kontiola, Kätönlahden koulu *********, Lehtikankaan koulu *********, Lohtajan koulu KM Katriina Koskelo ja KM Heidi Luomala, Otanmäen koulu FM Inka Talus, Seminaarin koulu KM Satu Haapakangas sekä Teppanan koulu KM Maiju Kemppainen ja  KM Taina Jokitalo.

 

 

Päätös

Määräaikaisiin tuntiopettajan tehtäviin luokanopetuksessa ajalle 1.8.2023-31.7.2024 valitaan ********* Keskuskoulu, KM Aliina Seppänen Kätönlahden koulu, ********* Lehtikankaan koulu, KM Katariina Koskelo ja KM Heidi Luomala Lohtajan koulu, FM Inka Talus Otanmäen koulu, KM Satu Haapakangas Seminaarin koulu, KM Maiju Kemppainen ja KM Taina Jokitalo Teppanan koulu. Perusteluina haastatteluvaikutelma, koulutus ja työkokemus.

Lehtikankaan koulun, Otanmäen koulun, Keskuskoulun ja Teppanan koulun kaksi tehtävää jätetään täyttämättä tästä hausta sopivien hakijoiden puuttuessa.

Valinnat ovat ehdollisia ja vahvistuvat kun valitut ovat esittäneet nähtäväksi 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista lain (504/2002) mukaisen rikosrekisteriotteen ja todistuksen huumausainetestauksesta. Rikosrekisteriotetta ja todistusta huumausainetestauksesta ei vaadita Terhi Kontiolalta, Satu Haapakankaalta ja Taina Jokitalolta, koska palvelusuhde jatkuu keskeytyksettä ja todistukset on esitetty jo aiemmin. Todistusta huumausainetestauksesta ei vaadita Sampo Lastuvirralta, Katariina Koskelolta, Inka Talukselta ja Maiju Kemppaiselta, koska todistukset on esitetty jo aiemmin. Koeaika määritellään viranhoitomääräyksellä.

 

Lisätietoja asiasta antaa perusopetuksen tulosalueen johtaja Päivi Rissanen p. 044 7100 611 sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

Perusopetuksen tulosalueen johtaja Päivi Rissanen

Organisaatiotieto

Henkilöstöpalvelut