§ 3 Valinta kartoittajan määräaikaiseen toimeen

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1869

Päätöspäivämäärä

24.4.2023

Päätöksen tekijä

Suunnittelupäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 42 §

Kuvaus

Ympäristöteknisen toimialan tontti ja paikkatieto -tulosyksikkö haki kahta (2) kartoittajaa kiinteistöveroprojektiin määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2024 saakka kuntien sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta 17.3.2023 - 6.4.2023. Lisäksi avoimesta työpaikasta on ilmoitettu TE-toimiston avoimet työpaikat-sivuilla.Tässä vaiheessa projektiin valitaan yksi kartoittaja. Mikäli projekti vaatii toisen kartoittajan työpanoksen, avataan toisen määräaikaisen kartoittajan rekrytointi myöhemmin. 

Tehtävään tuli neljä (4) hakemusta, joista kaksi haastateltiin. Yhdellä hakijoista ei ollut tehtävään vaadittavaa kartoittajan tutkintoa, ja yksi oli ottanut vastaan toisen työn hakuprosessin aikana. Rekrytointiprosessiin osallistuivat kaupungingeodeetti Jari Säkkinen ja maanmittausinsinööri Juha Seilonen. 

 .

Päätös

Päätän, että Kajaanin kaupunki valitsee tontti ja paikkatieto -tulosyksikköön kartoittajan määräaikaiseen tehtävään 31.12.2024 saakka ********* Kajaanista. Hakija on suorittanut toimeen vaadittavan kartoittajan tutkinnon. Hänellä on työkokemuksen ja haastattelun perusteella parhaat edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen. Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Rikosrekisteriotetta ei vaadita esitettäväksi.

Lisätietoja asiasta antaa suunnittelupäällikkö Jari Kauppinen, p. 044 7100 034, sposti etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

 

Allekirjoitus

Jari Kauppinen, suunnittelupäällikkö

Organisaatiotieto

Maankäyttö-, suunnittelu- ja viranomaistulosalue