§ 12 Kajaanin paloaseman ja kaupungin varikon rakennusautomaatiourakka

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1522

Päätöspäivämäärä

18.4.2023

Päätöksen tekijä

Kaupunginjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §.

 

 

Kuvaus

Menettely:

Hankinta sisältää uuden Kajaanin paloaseman ja kaupungin varikon rakennusautomaatiotyöt tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti.

Kajaanin kaupungin tilakeskus on pyytänyt avoimella menettelyllä ja EU-hankintailmoituksena julkaistulla tarjouspyynnöllä tarjouksia rakennusurakasta, joka on julkaistu työ- ja elinkeinoministeriön pitämällä ilmoituskanavalla (www.hankintailmoitukset.fi) 4.1.2023. Määräaikaan 22.3.2023 klo 12.00 mennessä kolme (3) urakoitsijaa jätti tarjouksen. Tarjouksen jättivät Iisalmen LVI-Säätö Oy, Schneider Electric Finland Oy ja Siemens Osakeyhtiö. 

Tarjousten avauspöytäkirja ja vertailutaulukko, liite

Tarjoukset arvioitiin kolmessa vaiheessa; tarjoajien kelpoisuuden arviointi, tarjousten tarjouspyynnön mukaisuuden arviointi ja tarjousten vertailu. Tarjouksen jättäneet yritykset olivat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteinä olivat vaaditut todistukset ja selvitykset. Hankinnassa noudatetaan rakennusurakan yleisiä sopimusehtoja (YSE 1998).

Päätöksen perustelut: 

Rakennusautomaatiourakkatarjouksista valitaan tarjouspyynnön mukaisista tarjouksista hinnaltaan halvimman tarjouksen jättänyt urakoitsija. Hinnaltaan halvimman tarjouksen 87.348,00 € alv 0 % jätti Iisalmen LVI-Säätö Oy.

Yritysvaikutusten arviointi: Hankinta kohdistuu paikalliseen tai lähialueen yritykseen. Päätöksellä on myönteinen vaikutus paikalliseen yritystoimintaan, se tukee alan paikallisen yritystoiminnan säilymistä ja kehittymistä.

Lisätietoja asiasta antaa Mikko Kemppainen, puh. 040-6151 773 tai etunimi.sukunimi@kajaani.fi.

Päätös

Päätän, että Kajaanin paloaseman ja kaupungin varikon rakennusautomaatiourakoitsijaksi valitaan hinnaltaan halvimman tarjouksen tehnyt Iisalmen LVI-Säätö Oy tarjouksen mukaisella kokonaishinnalla 87.348,00 euroa alv 0 %.

 

Allekirjoitus

Jari Tolonen  kaupunginjohtaja

Organisaatiotieto

Tilakeskus