§ 1 Sisäisen tarkastuksen hankinta 2023-2025 +(2)

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2021-645

Päätöspäivämäärä

17.4.2023

Päätöksen tekijä

Talousjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a § 

Kuvaus

Menettely:

Kajaanin kaupunki toteutti Hansel Oy:n Sisäisen tarkastuksen palvelut 2020–2025 (DPS) dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisen kilpailutuksen koskien sisäisen tarkastuksen hankintaa vuosille 2023 - 2025.

Tarjouspyyntö lähetettiin kaikille dynaamiseen hankintajärjestelmään hyväksyttyinä oleville toimittajille 16.3.2023. Hankintamenettely on rajoitettu. Hankinta on kansallisen kynnysarvon ylittävä.

Varsinaisen sopimuskauden jälkeen, hankintasopimusta voidaan jatkaa kahdella (2) optiovuodella. Optiovuoden käytöstä päättää Tilaaja ja ilmoittaa siitä kuusi (6) kuukautta ennen varsinaisen sopimuskauden päättymistä

Määräaikaan 5.4.2023 klo 12.00 mennessä jätettiin neljä (4) tarjousta. Tarjouksensa määräajassa jättivät:

BDO Oy, IA Insight Oy, KPMG Oy Ab ja TALVEA Julkishallinnon Palvelut Oy

Tarjoukset avattiin 5.4.2023. 

 

Tarjouksia arvioitiin kolmessa vaiheessa: tarjoajien kelpoisuuden arviointi, tarjouspyynnön mukaisuuden arvointi ja tarjousten hinta-laatuvertailu. Vertailutaulukko liitteenä 2.

Kaikki tarjouksen jättäneet ovat laatineet tarjouksensa pyydetyllä tavalla ja tarjousten liitteenä on vaaditut todistukset. 

 

Päätöksen perustelut: 

 

Kokonaistaloudellisen edullisuuden peruste on paras hinta-laatusuhde Tarjouspyynnössä valittavien sopimustoimittajien määräksi on ilmoitettu yksi (1) toimittaja. 

Suoritetun vertailun perusteella ja tarjouspyynnössä ilmoitettujen valintaperusteiden mukaisesti Kajaanin kaupungin sisäisen tarkasttuksen sopimustoimittajiksi on valittu seuraava toimittaja:

KPMG Oy Ab

Hankinnassa noudatetaan julkisten hankintojen yleisiä sopimusehtoja JYSE 2014 Palvelut -ehdot, huhtikuu 2017/Päivitysversio

Hankinnasta tehdään kirjallinen hankintasopimus valitun toimittajan kanssa. Sopimus allekirjoitetaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman ja sopimus päättyy ilman erillistä irtisanomista sopimuskauden päättyessä. 

 

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja ei harjoita toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla ei ole suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen.

 

Lisätietoja antaa Joni Partanen, vs.talousjohtaja

Päätös

Sisäisen tarkastuksen sopimustoimittajaksi valitaan sopimuskaudelle 15.5.2023 - 14.5.2025 seuraava toimijat: KPMG Oy Ab. Hankinnan arvo on laskettuna koko sopimuskaudelle n. 80 000 € alv 0%. 

Allekirjoitus

Joni Partanen, vs talousjohtaja

Organisaatiotieto

Talouspalvelut