§ 16 Tapahtuma-avustus Kainuu Cup/ Papas ry

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2022-1361

Päätöspäivämäärä

14.4.2023

Päätöksen tekijä

Hyvinvointikoordinaattori

Päätöksen peruste

Osallisuus- ja hyvinvointijaoston delegointipäätös 7 § 11.11.2021 

Tapahtuma-avustusten ehdot (www.kajaani.fi/tapahtuma-avustukset)
- Tapahtuma-avustuksia voi hakea ympäri vuoden. Heinäkuussa ei käsitellä tapahtuma-avustuksia. Vuoden viimeiset tapahtuma-avustushakemukset tulee jättää viimeistään 11.12. Tapahtuma-avustusta tulee hakea hyvissä ajoin (viimeistään 1 kk ) ennen tapahtumaa. Perustellusti voidaan myöntää myös kahta (2) viikkoa ennen. Tapahtuma-avustusta ei myönnetä jälkikäteen.

Kuvaus

Papas ry järjestää Kainuu Cup - salibandyn harrasteturnauksen, joka on pelattu keväisin useampana vuonna Kajaanihallilla. Turnauksessa pelataan kilpasarja sekä harrastesarja, ja mukana on yhteensä 22 joukkuetta. Tapahtuman arvioitu osallistujamäärä on 300. Tapahtumalla tuodaan yhteen laji-ihmisiä Kajaanista sekä lähialueilta. Mukana on joukkueita mm. Paltamosta, Kuhmosta sekä Kuopiosta. Matalan kynnyksen harrastesarja tarjoaa kaikille mahdollisuuden tapahtumaan osallistumiselle. Harrastesarjassa on voimassa pelaajien lisenssirajoitus, joten tavoitteellisemmat joukkueet ohjautuvat kilpasarjaan. Tapahtumassa on mukana opiskelijoita suorittamassa opintoihin liittyviä tehtäviä tapahtuman järjestämisestä.

Edellisellä kerralla järjestettynä osallistujia oli 200 - 250. Tapahtuman kokonaisbudjettin on 3 144 euroa. Järjestäjä hakee tapahtumaan avustusta 800 euroa. 

Asianosainen Papas ry

Päätös

En myönnä tapahtuma-avustusta Kainuu cup -tapahtumaan, koska tapahtuma-avustusta ei ole haettu viimeistään kahta viikkoa ennen tapahtumaa.

Lisätietoja asiasta antaa liikuntapalvelupäällikkö Aleksi Nyström sähköposti muodossa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

Allekirjoitus

hyvinvointikoordinaattori Veera Lintula

Organisaatiotieto

Hallintopalvelut