§ 2 Vuolijoen AVS automaation uusinta

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2023-96

Päätöspäivämäärä

17.1.2023

Päätöksen tekijä

Kajaanin Veden käyttöpäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §

Kuvaus

Kajaanin Vesi -liikelaitos pyysi Mipro Oy:ltä tarjousta Marko Kovalaisen (Kajaanin Vesi -liikelaitos) / Joni Pitkäsen (Mipro Oy) välisellä sähköpostivaihdolla vuoden 2022 elokuun aikana Vuolijoen alavesisäiliön automaation uusinnasta. Nykyinen käytössä oleva Mipro Oy:n toimittaman automaation komponentit ovat käyttöikänsä lopussa ja varaosien saatavuus on oleellisesti heikentynyt.  Automaation logiikkan komponentit on tilattu 8.9.2022,  koska logiikan osien saatavuus on oleellisesti heikentynyt ja toimitusajat pidetyneet. Näin pyrimme varmistamaan, että saamme uuden logiikkan varmasti ennen kuin Vuolijoen alavesisäiliön automaation uusinnan kokonaisuus toteutetaan vuoden 2023 loppuun mennessä. 

Mipro Oy tarjosi Vuolijoen automaation uusintaa kokonaishintaan 11.806,00 € (alv 0%) siten, että nykyiset logiikka päivitetään Schneider Electric Oy M221 logiikoilla. Tarjous sisältää metallikotelokeskuksen, automaatiolaitteet, tarvittavat riviliittimet, lasiputkisulakkeet ja johtokourut sekä väyläkaapeloinnin logiikan ja olemassa olevan radion välille. Tarjoushintaan Mipro Oy:llä tehtävään työhön kuuluu järjestelmä- ja tiedonsiirtosuunnittelu, laitteistosuunnittelu, valvomo- ja sovellusohjelmointi, tehdastestaus ja dokumentointi. Mahdolliset Kajaanissa paikanpäällä tehtävä käyttöönottotyöt, matka-ja majoituskulut ja päivärahat laskutetaan toteutuneiden yksikköhintojen mukaisesti.

Mipro Oy:n tarjous T04229, 7.9.2022, liite 1

Kajaanin Vesi -liikelaitos laitetilaus, 8.9.2022, liite2

Yritysvaikutusten arvointi:

Hankinnalla ei ole suoranaista vaikutusta paikalliseen yritystoimintaan, ellei laitteiden asennuksessa käytetä paikallisia toimijoita.

Lisätietoja antaa Marko Kovalainen puh. 044-7100 561 tai sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@kajaani.fi

 

Päätös

Päätän hallintosäännön 69 a § nojalla, että Kajaanin Vesi -liikelaitos hankkii Vuolijoen alavesisäiliön automaation uusinnan Mipro Oy:ltä tarjouksen mukaisesti 11.806 € (alv 0%) hinnalla.

Maksuerät: POS1: 100%, kun laitteet on saapuneet Mipron varastoon. POS2: 60%, kun suunnitteluaineisto on toimitettu tilaajalle kommenteille, 40%,  kun FAT testatut ja toimitettu asennusta varten tilaajalle. Erä 3: kaikki työt kohteessa, käyttöönottoon liittyvät työt, matkat, majoitukset ja päivärahat erikseen toteutuneen mukaan. 

Hankinta rahoitetaan vuoden 2023 investointimenojen kohdista 29191434 Vesisäiliöt saneeraus.

Allekirjoitus

Marko Kovalainen, käyttöpäälikkö

Organisaatiotieto

Kajaanin Vesi