§ 7 Kajaanin kaupungin katuverkon ja kevyen liikenteen väylien joukkoistettua kuntokartoitusta, suorahankinta

Lataa  Kuuntele 

KAJDno-2020-289

Päätöspäivämäärä

8.3.2023

Päätöksen tekijä

Kaupungininsinööri

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 69 a §

Kuvaus

Menettely:

Kajaanin kaupungin kunnallistekniikka on selvittänyt Kajaanin kaupungin koko ajorata- ja kevyen liikenteen väylien verkon kunnon kartoitusta. 

Hankintamenettely on suorahankinta.

Hankinta on pienhankinta. Finnora Oy (aputoiminimi Crowdsorsa, Y-tunnus 2633818-1) on jättänyt tarjouksen sähköpostilla 17.2.2023.

Päätöksen perustelut: 

Tarjous on pyydetty Finnora Oy: ltä (aputoiminimi Crowdsorsa, Y-tunnus 2633818-1), joka on tämän palvelun tuottaja.  Crowdsorsan sovelluksella voi osallistaa kuntalaiset mukaan videodatan tuottamiseen tiestöltä. RoadAI analysoi Crowdsorsan tuottamat videot ja sen avulla tiestön vauriot saa hetkessä kartalle. Vauriot ovat selkästi nähtävissä värikoodien avulla. Karttanäkymässä ongelmakohtia voi tarkastella myös intuitiivisen videopalvelun avulla. Sirway Oy:n kehittämä pilvipohjainen päällysteiden hallintajärjestelmä mahdollistaa dataan perustuvan tieomaisuuden hallinnan. Järjestelmällä voi helposti ja nopeasti tehdä priorisoituja päällystysohjelmia, laskea korjausvelan, ja perustella päättäjille budjettitarpeita. Tieto tieomaisuudesta pysyy tallessa, vaikka organisaation henkilöstö vaihtuisi

Yritysvaikutusten arviointi:

Valittu toimittaja ei harjoita toimintaansa paikallisesti ja näin ollen hankinnalla ei ole suoranaisia vaikutuksia alueelliseen yritystoimintaan ja työllisyyteen.

 

Lisätietoja antaa Matti Nousiainen, matti.nousiainen@kajaani.fi

Päätös

Kajaanin kaupungin katuverkon ja kevyen liikenteen väylien joukkoistettu kuntokartoitus, ja päällysteiden hallintajärjestelmä hankitaan 1- vuotisena projektina Finnora Oy: ltä (aputoiminimi Crowdsorsa, Y-tunnus 2633818-1) tarjouksensa 17.2.2023 mukaisesti. Hankinnan arvo on 1 -vuotisena projektina on 23.900,00 € alv 0%.

 

Allekirjoitus

Matti Nousiainen, kaupungininsinööri

Organisaatiotieto

Talouspalvelut